← Tilbage til Pressure Measurement & Control kategori

ROBUST ABB tryktransmittere RESIST kemiske angreb.

ABB tryktransmittere

En producent af kemikalier er at spare tusindvis af pounds og flere dages produktion tid efter at skifte til ABB tryktransmittere.

William Blythe er en producent af uorganiske kemikalier, primært salte af kobber, tin og jod, som er tilgængelige som både faste stoffer og løsninger. Leveres til andre kemiske forarbejdningsvirksomheder, er de produkter, der anvendes i en bred vifte af industrier, herunder fremstilling af glas, elektroniske komponenter og overfladebehandling af metaller.

William Blythe ansætte en række tryktransmittere på et anlæg, der anvendes til at fremstille en halogenidforbindelse som er yderst ætsende.

Andy Fort, kontrol og instrumentering ingeniør på fabrikken, siger: "Vi fandt, at tryktransmittere, vi brugte lidt kemiske skader på sælerne. Problemet var særlig akut, hvis en lille mængde af fugt var til stede, da dette forårsagede kemiske foretaget på anlægget til aggressivt angribe metal kontaktdelene af trykfølerne - især seals ".

Disse korrosionsproblemer betød hyppige udskiftninger var nødvendigt, med to eller tre sendere ud af de otte, der er installeret på planten behøver at blive udskiftet hver 12 måneder - nogle gange oftere. Da senderne er monteret på tætningen, der er nødvendige hele enheden udskiftes. Koster omkring £ 1,000 hver, blev det dyrt at fortsætte med at bruge disse produkter.

Der var også tabt produktionstid. "Hver sender tog mellem seks og otte timer for at erstatte," siger Fort. "The vedligeholdelse ligeledes behov for medarbejdere til at vente på de fartøjer, køle af, før de kunne blive arbejdet på. Efter udskiftningen, var der en opvarmning tid samt at få skibet til den korrekte arbejdstemperatur, så hver udskiftning kan betyde en hel arbejdsdag i 24 timer var tabt. "

Da senderne var baseret på 4-20mA signalering, var der også nogen diagnostisk information til rådighed, så at fiasko ville forekomme uden varsel.

Fort kontaktede WH God Automation, ABB Instrumentering alliance medlem og en virksomhed, der Blythes havde arbejdet med før. "WH Godt Automation pegede os i retning af ABB tryktransmittere og hjalp angive de korrekte tætningsarrangementer og materialer, der passer til vores behov."

Den identificerede løsning var at bruge ABB 264HD tryktransmittere. Disse har en Hastelloy 2000 segl, der er uigennemtrængelig for den type skader forårsaget af kemikalier. En seks ugers forsøg af produktet overbeviste William Blythe, at det var den rigtige transmitter til dem og virksomheden udskiftet to enheder på reaktionen skib, to på modtageren tank, en på stadig og en på lagertanken. To mere er stadig at blive installeret.

Den første blev installeret næsten to år siden, og under inspektion, har sælerne vist sig at have bevaret deres integritet. ABB produkter har også vist sig mere stabil end de tidligere sendere, der ofte gled.

"ABB sendere har også HART kapacitet," tilføjer Fort. "Vi ser på et websted bred SCADA-system, og denne funktion vil hjælpe os med at bore ned og afhøre senderne for mere information om deres funktion og status."

ABB tilbyder et omfattende udvalg af temperatur og tryk udstyr til brug på tværs af flere brancher og applikationer. For mere information, e-mail [Email protected] eller ring 0870 600 6122 ref. "Temperatur og tryk '.

For yderligere information kontakt ABB Instrumentering, St. Neots, Cambs. Tlf: 0870 600 6122
E-mail: [Email protected] Web: www.abb.com / instrumetation

ABB Measurement Products

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.