← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Rød pil Opgraderinger til Emersons RADAR niveau Technology, øger datahastigheden og reducere VEDLIGEHOLDELSESOMKOSTNINGER

Rosemount ® 5300 Serie GWR

Rosemount ® Guided Wave Radar diagnostik identificere potentielle nedbrydning af signalet i udfordrende tjære tankniveau ansøgning.

Red Arrow Products Company LLC har erstattet upålidelige kapacitans-baserede niveau måleudstyr med Guided Wave Radar (GWR) sendere fra Emerson Process Management.

Rosemount ® 5300 Serie GWR bruges til at overvåge niveauet af træ olie i en proces tank og funktioner avanceret diagnostik, der kontinuerligt overvåger GWR sonden for signal nedbrydning forårsaget af produkt oprustning. De nøjagtige og pålidelige data har gjort det muligt Red Arrow til at planlægge sin vedligeholdelse til at rense sonden, reducere omkostningerne og øge gennemløb ved at undgå uventede nedlukninger.

"Tidligere uplanlagte nedlukninger på grund af sondefejl eller belægningsproblemer ville ødelægge vores proces - reducere produkt gennemstrømning og øget energiforbrug," sagde Barry Schardt, Red Arrow Equipment Manager / Electrical Engineer. "Siden vi installerede Emerson's Guided Wave Radar-sendere for omkring et år siden, har vi ikke haft for tidlige afbrydelser i løbet af et produktionsforløb på grund af niveauproblemer."

Red Arrow producerer naturlige røgkondensater og aromaer på sin produktionsfacilitet i Manitowoc, Wisconsin, USA. Træet olie er holdt i en 1.5 meter høje opsamlingstank, der skal opretholde et konstant niveau i en fordampning proces. Niveauet i tanken blev målt ved hjælp af en sensor baseret på kapacitans teknologi. Selvom denne teknologi normalt udfører godt i applikationer, der opererer ved høje temperaturer og med viskose / klæbrige produkter blev belægning spørgsmål forårsager upålidelige niveau målinger, der resulterede i uplanlagte nedlukninger.

Dette er en særlig udfordrende niveau ansøgning, som tanken opererer under vakuum og målingen enheden er underlagt dampe og tåge, der normalt forårsager niveau måling problemer. Red Arrow var også bekymrede over problemet med ophobning af en klæbrig tjære-lignende stof på sonden i tanken, hvilket kan forårsage signal nedbrydning.

For at løse disse problemer, Red Arrow opgraderet kapacitans-baserede enhed til en Rosemount 5300 GWR med en enkelt stiv sonde og signalkvalitet Metrics (kvm). GWR enheder er upåvirket af ændringer i tryk-og damprum forhold, og SQM giver diagnostisk information, der relaterer direkte til belægningen på sonden og skiftende overfladeforhold. Disse værdier kan tildeles som procesvariabler og spores over tid.

Red Arrow personale kan spore signalkvaliteten Metrics og bruge dataene til at opretholde ideelle driftsbetingelser, forbedring af produktkvaliteten i længere kontinuerlig kørsel perioder. Målingerne pålidelig niveau har reduceret driftsomkostningerne ved at minimere risikoen for uplanlagte driftsstop eller skade på udstyret forårsaget af unøjagtige målinger niveau. Vedligeholdelsesomkostninger er også blevet reduceret ved at muliggøre en forebyggende vedligeholdelsesprogram, der forlænger perioden mellem nedlukninger at udføre rensning af sonden.

For mere information kontakt: Email: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.com / Rosemount

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.