← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Kvantificering af metanlækage og flares fra olie- og gasoperationer

OG kameraer

FLIR Systems rapporterer om, hvordan GF-serien Optisk Gas Imaging (OGI) kameraer kan bruges af olie- og gasindustrien til kvantitativt at måle metanemissioner og skabe et datapunkt for fremtidige metanreduktionsberegninger.

Traditionelt har gas blusset op, når det kommer som en uønsket del af en olieproduktionsstrøm. Hvor lovgivningen tillader det, har flaring gas længe været set den nemmeste måde at håndtere dette problem på.

Gasflak er imidlertid skadelig af miljømæssige årsager som følge af udledning af Carbon Dioxide og uforbrændt methan og også sundhedsrisiko fra kulbrintevæsker og partikler, der kommer ind i atmosfæren.

Som følge heraf arbejder mange olieselskaber for at få et bedre håndtag på både fnug og emissioner for at forsøge at demonstrere, at gas er et renere brændstof end kul.

I løbet af det sidste årti har OGI-kameraer været udbredt i olie- og gasindustrien for at hjælpe med at finde lækager. Traditionelt blev deres brug normalt fulgt op med andre metoder, såsom sniffere og ultralydsenheder, for at vurdere størrelsen på lækagen.

FLIR Systems har i samarbejde med Providence Photonics udviklet ny kvantitativ optisk gas imaging (qOGI) teknologi, der er designet til udelukkende at fungere med FLIR GF-serie OGI kameraer. Kvantitativ OGI repræsenterer et kritisk fremskridt i verden med optisk gasafbildning, fordi det eliminerer behovet for sekundære prøvetagningsanordninger til at kvantificere gasemissioner.

Denne nye kvantifikationsteknologi måler 2D-størrelsen af ​​en udledt gasplume og beregner plumens rumfang i rummet. Derefter bruger den andre data- og modelleringsalgoritmer til at estimere, hvor hurtigt pluden spredes ind i atmosfæren (og ved indledning hvor hurtigt gas går ind i pluden).

Ved at bruge Providence Photonics 'QL320 ™ i forbindelse med et FLIR GFx320- eller FLIR GF320 OGI-kamera, kan olie- og gasproducenter nu måle masselækagehastigheder eller volumetriske lækagehastigheder for de fleste kulbrinter, herunder metan.

Metan lækager fra olieproduktion gasflaring kan visualiseres ved hjælp af den nye FLIR qOGI teknologi i afstande på op til 100 fødder (33 meter), så længe du har synspunkt.

Ifølge en nylig undersøgelse fra CONCAWE (Den Europæiske Olieselskabsorganisation for Miljø, Sundhed og Sikkerhed) har QOGI-teknologien i gennemsnit en fejlfrekvens på 6-procent, mens en traditionel sniffer havde en fejlfrekvens på 31-procent. Denne test blev udført på National Physical Laboratory (UK).

For yderligere information om brugen af ​​qOGI til kvantificering af metanlækage og blusser fra olie- og gasoperationer, besøg venligst www.flir.co.uk/products/ql320 eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.