← Tilbage til Pumper kategori

Qdos-pumper udskifter membranpumper i malingsbutikens kemiske doseringsanvendelse

Qdos-pumper erstatter membranpumper

Fem Qdos 30 kemiske doseringspumper fra Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) bliver implementeret i en kritisk malingsbutik-applikation hos Bredel - også en del af WMFTG - og verdens førende inden for design og fremstilling af slangepumper.

Leveret af overfladebehandlet teknologispecialist Inddufinish som en del af et system til behandling af ikke-jernholdige metaller inden maling, udskiftede Qdos 30-enheder membranpumper i den originale specifikation for at forbedre processstyring og badekvalitet.

Det var i 2018, at Indufinish først kontaktede Watson-Marlow Fluid Technology Group i Holland med en anmodning om fem Qdos-pumper til udskiftning af membranpumper i en kemisk doseringsapplikation i Delden-anlægget i Bredel.

Nu installeret bruges Qdos-pumperne til pH-kontrol; til måling af proprietære kemetallkemikalier såsom Gardoclean (renser / affedtningsmiddel), Gardobond (fosfatkonverteringsbelægning) og Oxsilan (silan-baseret forbehandling); og til introduktion af additiver som zirconium og fluorid.

Overfladebehandlingsanlægget bruger kemikalier, der genopfyldes af Qdos-pumperne. Her afhænger pumpens køretid og strømningshastighed af malerforretningens arbejdsbelastning. Imidlertid fungerer de manuelt kontrollerede Qdos-enheder typisk i 2-5 timer om dagen ved strømningshastigheder fra 1 til 15 l / h.

Bertus Groteboer, senior fremstillingsingeniør ved Bredel-fabrikken, siger: ”Inherent brugervenlighed betyder, at vi nemt kan programmere strømningshastigheden, som i kombination med kontrol af væskestanden i jerry-dåserne medfører en større forbedring i processtyring. Til gengæld er kvaliteten af ​​procesbadene steget og er mere konsistent. ”

applikation til kemisk måling af maling

Den indstillede strømningshastighed for Qdos-pumper forbliver konstant op til det maksimale 7-bar driftstryk, hvilket giver dem en unik fordel i forhold til membranmålepumper. Derudover tilbyder Qdos-pumper lange vedligeholdelsesintervaller, hvilket reducerer virkningen af ​​procesnedetid og sænker TCO (samlede ejendomsomkostninger). Faktisk er TCO typisk halvdelen af ​​membranpumper i kemiske doseringsanvendelser.

Et yderligere problem med membranmålepumper er deres hyppige behov for en række hjælpestoffer med højt vedligeholdelse for at fungere effektivt. Der er ikke noget sådant behov med Qdos-pumper, der leverer nøjagtig, lineær og gentagelig måling over alle procesbetingelser uden modtrykventiler, pulsationsdæmpere, afgaseventiler, fodventiler, sil eller floatafbrydere.

ReNu peristaltiske pumpehoved er kernen i Qdos-pumper, hvilket sikrer levering af nøjagtig og gentagelig strøm for væsker med vidtgående viskositeter. Processoptimering maksimeres ved at lette hurtig, sikker og nem fjernelse og udskiftning af pumpehoved uden behov for værktøjer, specialuddannelse eller kvalificerede vedligeholdelsesteknikere. Det indeholdte pumpehoved-design med integreret lækagedetektion reducerer spild og eliminerer operatørens eksponering for kemikalier.

Danny Fine, landechef Benelux i Watson-Marlow Fluid Technology Group, opsummerer ved at oplyse: ”Det er dejligt at have vores egne gennembrudsprodukter, der beviser deres evner i virksomhedens produktionsfaciliteter. Qdos-pumperne hjælper virkelig Bredel-fabrikken med at udmærke sig i fremstillingen. ”

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via