← Tilbage til Pumper kategori

Qdos og APEX pumper hjælper med at behandle vanddampning i den nyeste økocleare maskine

behandle vanddampningsvand

Qdos- og APEX-pumper fra Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) leverer bearbejdningseffekten bag den seneste generation EcoClear, et behandlingssystem udviklet af Aquajet i Sverige til filtrering af hydrodemissionsvand.

EcoClear gør det muligt for brugerne at udslippe sprøjtevand sikkert tilbage i miljøet eller genbruge det i overensstemmelse hermed. Aquajet har standardiseret sig på Qdos og APEX pumper fra WMFTG siden den oprindelige maskinens lancering for to år siden.

Hydrodemition er en teknik, der bruger højtryksvandstråling til fjernelse eller styret nedrivning af beton. Processen viser sig stadig mere populær, da det er 100% fri for vibrationer, hvilket ikke kun er godt for operatøren, men for den omgivende struktur. Processen producerer imidlertid store mængder af spildevand, der skal behandles til bortskaffelse eller genanvendelse.

Fjernelse af slam

EcoClear virker ved at behandle vanddampen i forskellige indre kamre, der arbejder med flokkuleringsteknologi for at fjerne den maksimale mængde slam fra vandet. Den nyeste generation af EcoClear tilbyder en række vigtige softwareforbedringer til brugerne.

De fleste af de nye softwarefunktioner vedrører højere niveauer af automatiseret dosering i overensstemmelse med strømningshastigheder og stabilitetsniveauer i vandet. Doseringen ledsages af tre Qdos kemiske doseringspumper.

"Vi bruger en Qdos 30 til at dosere koaguleringsmiddel i reaktionstanken, og en anden Qdos 30 til at pumpe fedtfuldt til reservoiret, hvor det blandes med vand for at give præaktivering," forklarer Ronnie Hilmersson, Aquajets forsknings- og udviklingschef. "En tredje enhed, en Qdos 60, pumper den blandede flokkulering i reaktionstanken. Alle pumper styres automatisk. "

Levering af strømningshastigheder, der forbliver konstant op til 7 bar, Qdos kemiske doseringspumper giver brugerne flere fordele i forhold til membranmålerpumper. Qdos-pumper reducerer ikke kun kemiske omkostninger ved hjælp af højere nøjagtighedsmåling, men simpel indlæsningsinstallation eliminerer behovet for ekstraudstyr.

For at sikre den korrekte dosering af kemikalier inden for EcoClear-maskinen er et automatisk magnetisk flowmåler forbundet til Qdos-pumperne. Formålet er at forbedre afviklingsegenskaberne for suspenderede faste stoffer, når kemikalier indføres til reaktionstankene.

Optiske turbiditetssensorer og pH-prober overvåger løbende og registrerer vandkvaliteten og sikrer, at kun rent vand udledes i miljøet. Hvis vandet overskrider den krævede grænse, lukker foderpumpen automatisk ned for at forhindre, at snavset vand undslipper.

For at forbedre afviklingsegenskaber pumpes sprængvand ind i indløbskammeret og blandes med et flokkuleringsmiddel. Kuldioxid introduceres automatisk via en intern diffusor til at skabe mikrobobler, der reducerer pH-niveauet i blastvandet.

Lamella clarifier

Flocculated blast water passerer gennem en lamella clarifier hvor de suspenderede faste stoffer sætter sig, hvilket giver tørstoffri vand. Denne lamella klarer fremstilles af Siltbuster og er hvor den primære funktion af EcoClear - adskillelsen af ​​vand fra slam - finder sted.

"Vi er ikke en vandbehandling specialist i sig selv, så vi er afhængige af støttende teknologier fra partnerleverandører som Siltbuster og WMFTG" siger hr. Hilmersson.

Den eneste APEX-slangepumpe, der er placeret i EcoClear, bruges faktisk til at udpumpe det faste fastslam fra lagertanken.

Rent vand

EcoClear markedsføres under stroplinen 'Clear Water, Clear Conscience', og det er nemt at se hvorfor.

"I det væsentlige kommer snavset vanddamp ind i maskinen, med rent vand i den anden ende, hvor det kan udledes som grundvand eller kloakvand eller bruges som led i en genanvendelsesproces med lukket sløjfe" siger hr. Hilmersson, som fortsætter med at opsummere den vigtige rolle, som WMFTG pumper spiller for at opfylde denne funktion.

"Pumperne er vedligeholdelsesfrie, og vi har ikke haft nogen problemer på området siden EcoClear-maskiner blev lanceret i slutningen af ​​2016. Qdos og APEX er gode pumper og giver høj pålidelighed, hvilket er præcis hvad vores kunder har brug for i denne applikation. "

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.