← Tilbage til Pumper kategori

PUMPING OPERATIONER GALVANISERET PÅ AHC BENELUX BRUG AF WATSON-MARLOW TECHNOLOGY

AHC Benelux, som er specialiseret inden for levering af overfladebehandlingsteknologier til tekniske applikationer, har installeret en serie 521F / RC tætkoblet peristaltisk pumpe fra Watson-Marlow Pumps Group for at hjælpe med at behandle aggressive spildevandsvæsker fremstillet ved forskellige plating- og galvaniseringsprocesser.

AHC Benelux er en del af Aalberts Industries (AI). Inden for AI er dette progressive selskabs styrker inden for varme- og overfladebehandling kombineret. Medarbejder omkring 90-personer på to steder i Holland (Eindhoven og Venlo), har AHC været en førende europæisk leverandør af funktionelle overflade- og varmebehandlingsprocesser.

Eindhoven alene har otte fleksible produktionslinjer, der kører 24 timer om dagen, med processer som elektroplating sølv, guld, kobber og tin, elektro-mindre nikkel og synergetisk belægning, der tager centret. AHC i Venlo har store, fuldt automatiserede linjer og fokuserer primært på teknisk og hård anodisering, synergetiske belægninger, elektro-mindre nikkel på stål samt specifikke behandlinger som chromsyreanodisering, kromatisering og lakering. AHCs kunder kommer fra en bred vifte af sektorer: alt fra bilindustrien, elektronik og luftfart til lægemidler og mad og drikkevarer.

"Kørsel af disse kontinuerlige belægningsoperationer producerer spildevand, som skal behandles før bortskaffelse i overensstemmelse med miljøbestemmelser," forklarer Luc Heldens, Supervisor Chemicals og R & M på AHC Benelux. "Begge steder er certificeret til ISO 14001, og vi er stolte af vores" grønne "legitimationsoplysninger. For at forberede spildevand til bortskaffelse anvendes både saltsyre og kaustisk soda (natriumhydroxid NaOH) for at sikre, at pH opretholdes på regulatoriske niveauer. "

Heldens har over 15 års erfaring med at styre og optimere kemiske og R & M processer. På AHC omfatter hans øvrige ansvar også indkøbskemikalier, fejlfinding og miljøkoordinering.

Oprindeligt betragtes en luftdrevet membranpumpe (AOD) til opgaven, men da spildevand fra produktionen indeholder omkring 33% syrechlorid, ville faste stoffer i syren ødelægge pumpens membran. AOD'en vil heller ikke være i stand til at sikre en nøjagtig dosering af både saltsyre og kaustisk sodavand - og dette ville medføre uønskede fluktuationer i pH-niveauerne.

Virksomheden arbejdede først med en konkurrerende leverandør af peristaltiske pumper, men skiftede til Watson-Marlow på grund af lange leveringstider. Den første Watson-Marlow bundpladepumpe blev installeret for mange år siden. I dag, da AHC efter mange års pålidelig service havde nået slutningen af ​​sit naturlige liv, havde AHC ingen tøven med at vende tilbage til Watson-Marlow for at bestille en anden, denne gang i form af en serie 521F / REC tæt koblet pumpe, specielt designet til krævende industrielle applikationer.

Med avanceret plastik og rustfrit stål pumpehoved, nem opsætning og vedligeholdelse er kritiske træk ved denne innovative peristaltiske pumpe, som er specielt velegnet til aggressive væsker. Dens høje modstand mod kemiske angreb gør det robust nok til de hårdeste miljøer, og leverer omkostningseffektiv, præcis pumpning og lang levetid.

Ved peristaltisk teknologi er det kun rørets eller rørets rør, der berører væsken, hvilket eliminerer risikoen for, at pumpen forurener væsken, eller at væsken forurener pumpen. Væsker trækkes ind i røret, fanget mellem to ruller og udstødt - fuldstændig lukning af røret giver pumpen sin positive forskydning, forhindring af tilbagesendelse og eliminering af behovet for kontrolventiler.

"Vi installerede 521F / REC-pumpen udstyret med Marprene termoplastiske rørelementer i februar 2010, og det har siden været yderst godt," siger hr. Heldens. "Det pumper saltsyre i omkring en time om dagen - og caustisk omkring 15 timer om dagen. Pumpen er integreret integreret i vores pH-controller, og jeg må sige, at vi ikke har haft nogen problemer med pålidelighed, det løber simpelthen efter behov uden behov for intervention, det sikrer et højt kemisk modstandsdygtighed, er let at betjene og har brug for meget lidt vedligeholdelse. En anden væsentlig fordel ved at bruge rørelementer er rørets længere levetid og den lethed, som vi kan erstatte den med. "

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.