← Tilbage til Pumper kategori

Pumpeoperationer Galvaniserede AT AHC BENELUX BRUG Watson-Marlow TEKNOLOGI

AHC Benelux, en specialist i levering af overfladebehandling teknologier til ingeniørmæssige anvendelser, har installeret en serie 521F / RC tæt koblede peristaltisk pumpe fra Watson-Marlow Pumps Group til at hjælpe behandle aggressive spildevand væsker produceres af forskellige plating og galvanisering processer.

AHC Benelux er en del af Aalberts Industries (AI). Inden AI denne progressive virksomhedens styrker inden for varme-og overfladebehandling er kombineret. Beskæftiger omkring 90 personer på to lokaliteter i Nederlandene (Eindhoven og Venlo) har AHC dukket op som en førende europæisk leverandør af funktionelle overflade og varmebehandling.

Eindhoven alene har otte fleksible produktionslinjer, der kører 24 timer om dagen, med processer som elektroplating sølv, guld, kobber og tin, elektro-mindre nikkel og synergetisk belægning, der tager centret. AHC i Venlo har store, fuldt automatiserede linjer og fokuserer primært på teknisk og hård anodisering, synergetiske belægninger, elektro-mindre nikkel på stål samt specifikke behandlinger som chromsyreanodisering, kromatisering og lakering. AHCs kunder kommer fra en bred vifte af sektorer: alt fra bilindustrien, elektronik og luftfart til lægemidler og mad og drikkevarer.

"Kørsel af disse kontinuerlige belægningsoperationer producerer spildevand, som skal behandles før bortskaffelse i overensstemmelse med miljøbestemmelser," forklarer Luc Heldens, Supervisor Chemicals og R & M på AHC Benelux. "Begge steder er certificeret til ISO 14001, og vi er stolte af vores" grønne "legitimationsoplysninger. For at forberede spildevand til bortskaffelse anvendes både saltsyre og kaustisk soda (natriumhydroxid NaOH) for at sikre, at pH opretholdes på regulatoriske niveauer. "

Heldens har over 15 års erfaring med at styre og optimere kemiske og R & M processer. På AHC omfatter hans øvrige ansvar også indkøbskemikalier, fejlfinding og miljøkoordinering.

Oprindeligt blev en luftdrevet membranpumpe (AOD) anses for opgaven, men som spildevand fra produktionen indeholder omkring 33% syre chlorid, ville faste stoffer i syren ødelægge pumpens membran. AOD ville også være i stand til at sikre præcis dosering af både saltsyre og kaustisk soda - og dette ville forårsage uønskede fluccuations i pH-niveauer.

Virksomheden arbejdede oprindeligt med en konkurrent leverandør af peristaltiske pumper, men skiftede til Watson-Marlow på grund af lange leveringstider. Den første Watson-Marlow bundpladen pumpen blev installeret for mange år siden. I dag, efter at have nået slutningen af ​​dens naturlige liv efter mange års pålidelig service, AHC havde ingen tøven i vender tilbage til Watson-Marlow at bestille en anden, denne gang i form af en serie 521F / REC tæt koblet pumpe, specielt designet til krævende industrielle applikationer.

Med højtydende manipuleret plast og rustfrit stål pumpehoved, nem opsætning og vedligeholdelse er kritiske funktioner i denne innovative peristaltisk pumpe, som er særligt velegnet til aggressive væsker. Dens høje modstandsdygtighed over for kemiske angreb gør det robust nok til de hårdeste miljøer, der leverer omkostningseffektive, præcis pumpning og en lang levetid.

In peristaltic technology, nothing but the hose or tube touches the fluid, eliminating the risk of the pump contaminating the fluid, or the fluid contaminating the pump. Fluids are drawn into the tube, trapped between two rollers, and expelled – the complete closure of the tube gives the pump its positive displacement action, preventing backflow and eliminating the need for check-valves.

"Vi har installeret 521F / REC pumpe monteret med Marprene termoplastiske slangeelementer i marts 2010, og det har siden klaret sig særdeles godt," siger hr. Heldens. "Det er at pumpe saltsyre for omkring en time om dagen - og kaustisk for omkring 15 timer i døgnet. Pumpen er forbundet integreret til vores pH-controller, og jeg må sige, vi har haft nogen problemer overhovedet med pålidelighed, er det simpelthen, som er krævet uden behov for indgreb, det sikrer et højt niveau af kemisk resistens, er nem at betjene og behov meget lidt vedligeholdelse. En anden væsentlig fordel ved anvendelse af rørelementer er længere levetid af slangen og den lethed, hvormed vi kan erstatte det. "

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.