← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

PULSAR'S berøringsfrie NIVEAUMÅLING THE alsidig løsning AT FANE VALLEY FEEDS

Pulsar alsidige ultralyd

Pulsar alsidige ultralyd niveaumåling udstyr er i brug på både faste stoffer og væsker programmer på Europas mest moderne dyrefoder blanding mill, Fane Valley feeds i Omagh. Mens transduceren valg varierer med den række af målingen Blackbox ® controllere forbliver konstant og udskiftelige, hvilket gør livet lettere for vedligeholdelse og installation personale.

På kornsiloer Pulsar har installeret dB25 transducere ved hjælp af 'sigter kits "til at måle til bunden af ​​siloen. Signaler fra Blackbox ® controller interface med sitet PLC, der giver medarbejdere en umiddelbar, visuel indikation af silo indhold og også vigtige genbestilling data. Flydende råvarer, herunder palmeolie og melasse måles. Lokale skærme hjælpe bilister til at undgå overfyldning, og dieseltanke er målt til at overvåge brugen af ​​denne vigtige ressource rundt på hjemmesiden.

Blackbox ® serien er designet til at være en del af et bredere styresystem, der giver analoge eller digitale signaler og eventuelt en simpel lokal skærm. Andre Pulsar produkter omfatter IMP, en selvstændig to eller tre wire enhed med en maksimal 10m måleområde, og Ultra, som giver en bred vifte af kontrolfunktioner og ligesom Blackbox kan måle i området fra 150mm til 40 meter og også levere høj præcision åben kanal flow overvågning af spildevand.

Pulsar Process Måling

Producenter og leverandører af ultralyds-niveau, en åben kanal flow og pumpestyring instrumentering.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.