← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

PULSAR'S NON-KONTAKT NIVEAU MÅLING DEN HØJRE LØSNING PÅ FANE VALLEY FEEDS

Pulsar's alsidige ultralyd

Pulsar's alsidige ultralydniveau måleudstyr anvendes til både faststof og væskeanvendelser på Europas mest moderne dyrefoderblandingsfabrik, Fane Valley Feeds i Omagh. Mens transducerens valg varierer med måleområdet, forbliver blackbox®-controllerne konstante og udskiftelige, hvilket gør livet lettere for vedligeholdelses- og installationspersonale.

På kornsiloererne har Pulsar installeret dB25-transducere ved hjælp af "sigtesæt" til måling på bunden af ​​siloen. Signaler fra blackbox® controller interface med webstedets PLC, der giver medarbejdere en øjeblikkelig, visuel indikation af siloindhold og vigtige ombestillingsdata. Flydende råmaterialer, herunder palmeolie og melasse, måles. Lokale displays hjælper køretøjschauffører med at undgå overfyldning, og dieseltanke måles for at overvåge brugen af ​​denne vigtige ressource omkring webstedet.

Blackbox®-sortimentet er designet til at være en komponent i et bredere styresystem, der leverer analoge eller digitale signaler og eventuelt en enkel lokal skærm. Andre Pulsar-produkter omfatter IMP, en selvstændig to- eller tre-ledningsenhed med et maksimalt 10m måleområde og Ultra, som giver en bred vifte af kontrolfunktioner og kan ligesom sortboks måle i intervallet fra 150mm til 40 meter og også giver høj nøjagtighed åben kanal flow overvågning for spildevand.

Pulsar Process Måling

Producenter og leverandører af ultralyds-niveau, en åben kanal flow og pumpestyring instrumentering.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.