← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Pleated Depth Filter forbedrer enzymproduktion

SupaPore 16FPW mikrofiltreringssystem

Amazon Filtre rapporterer om, hvordan et førende dyresundhedsfirma har lavet betydelige tids- og omkostningsbesparelser gennem implementering af et SupaPore 16FPW-mikrofiltreringssystem til bioburden-kontrol på sin 100m3-batchproduktion af et enzym tilsat kyllingeføde.

Kunden anvendte oprindeligt en 10-tommer forfilter og endelige filterkombination til bioburden kontrol fra en anden leverandør. Ved hjælp af denne opsætning var ikke kun bioburdeniveauer af filtreret produkt variabel, men de skulle også typisk bruge 1-filter for hver 100-liter produkt, hvilket betyder enorme udskiftningsfilteromkostninger, lang batchfiltreringstid og masser af nedetid for filterændringer.

Amazon-filtre tilbød og prøvede sit SupaPore 16FPW-filter som en erstatningsløsning. Bredt bevist i bioburden kontrolinstallationer, SupaPore 16FPW, der er et plettet dybdefilter, har udvidet filterlevetid og bedre gennemløb end det eksisterende system.

Ved hjælp af en 10-tommer-version af SupaPore 16FPW i ​​sine forsøg kunne kunden reducere filterændringer til kun 3-4-filtre pr. Batch. På Amazon Filters anbefaling har kunden implementeret et multi-round filtreringshus, der gør det muligt for dem at køre en hel batch i et enkelt pass.

Ikke alene har dette produceret et konsistent sterilt kvalitetsenzymprodukt, men det har også reduceret nedetid, filterforbrug og behandlingstid, hvilket gør det muligt for kunden at gøre betydelige tids- og omkostningsbesparelser.

De avancerede borosilicatglasmikrofibermedier, der anvendes i SupaPore FPW-mikrofiltreringspatroner, blev udvalgt på grund af dets forbedrede dybdeegenskaber og undtagelsesvis lave trykfald.

Dette kombineres med et downstream polypropylenmedie for at understøtte og styrke systemet. Denne meget effektive mediekombination er stabil, selv i de mest alvorlige CIP-systemer (Clean In Place). Den optimerede pudset dybde medier tilbyder høje strømningshastigheder, fremragende snavs hold kapacitet og overlegen retention niveauer.

Fremstillet ved hjælp af polypropylen til hardware, bruger SupaPore FPW-konstruktionen en termisk svejseteknik til at forsegle alle komponenterne og eliminerer derfor klæbemidler og ekstrakter og optimerer patronens integritet. Dens høje filtreringseffektivitet og snavskapacitet gør det til et glimrende valg til brug i næsten alle bioburdens kontrolprocesser.

Amazon Filters er en førende international leverandør af reduktionssystemer til bioburden, der anvendes til at tilvejebringe højkvalitetsfiltrering af de forskellige væsker, der anvendes i formuleringer af veterinærlægemidler.

For yderligere information om SupaPore FPW plisseret dybdefilter venligst ver den her eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link