← Tilbage til Bearings kategori

Pizza plante sparer over € 15,000 efter skift til NSK lejer

støbte olie lejer

Inden for rammerne af NSK's AIP-program (Value Added Program), der udbydes som en service til bærende brugere, inspicerede firmaeksperter de mislykkede lejer og udførte en ansøgningsundersøgelse på den frosne pizzafabrik.

Holdet fastslog, at skaden hovedsageligt skyldtes hyppig rengøring af produktionslinjen med vand. Denne proces forårsagede skader på lejeforseglingerne såvel som korrosion af de rullende elementer og løbebaner. Desuden blev smøremidlet skyllet ud af lejerne på grund af vandindtrængning.

For at afhjælpe situationen anbefalede NSK at erstatte de eksisterende standardlejer med støbte olierelager af rustfrit stål. NSKs støbte olielagre er ideelle til anvendelse i fødevareplanter. Ikke alene forhindrer de indtrængen af ​​forurenende stoffer som vand og partikler, men ingen smøremiddel kan undslippe lejet og komme ind i andre dele af maskinen, hvor det kan komme i kontakt med mad.

Støbejernslager er udstyret med et proprietært olieimprægneret materiale, der består af smøreolie og en polyolefinharpiks med en affinitet for olie. Dette bærermateriale frigiver smøremidlet kontinuerligt over en lang periode. Driftsmiljøet holdes derfor rent, da der ikke frigøres fedt, og ingen oliepåfyldning er nødvendig.

pizza spændingsbælte

Støbejernslager har signifikant reduceret vedligeholdelseskravene til transportbånd på en frosne pizzafabrik

Som en tommelfingerregel er levetiden for støbte olielagre i anvendelser, hvor driftsmiljøet er fugtigt og støvkontamineret, mere end det dobbelte af lejer med konventionel smøresmøring.

Efter at lejerne blev installeret på pizzaanlægget, var der ikke flere fejl i et helt år. I omkostningsanalysen for opgraderingen var den eneste omkostningspost engangsinvesteringen i støbte olielagre. Som følge heraf er de tidligere omkostninger forbundet med udskiftning, vedligeholdelse og smøring udskiftet, hvilket giver anlægget årlige besparelser fremad for € 15,360.

For mere information, besøg www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.