← Tilbage til Pumper kategori

Peristaltisk pumpe eliminerer trykfejlbrud

Watson-Marlow Pumps Group

Et specialudskriftsmediefirma har installeret peristaltisk pumpe-teknologi fra Watson-Marlow Pumps Group for at udrydde problemer med nedbrydning af udskriftsmaskiner forårsaget af fejl i sin tidligere luftdrevne membranpumpe. Bevægelsen har også reduceret behovet for løbende vedligeholdelse.

Bristol-baserede Portishead Press er en familiedrevet printmedievirksomhed etableret nogle 40 år siden. Med både digital og konventionel (litho) trykt kommunikation har virksomheden fundet en stærk niche i korte til mellemstore kørsler, der giver alt fra brochurer og nyhedsbreve til virksomhedernes stationære. Med en mangfoldig kundeportefølje, der spænder fra NHS til University of Bristol, bevarer selskabet sin markedsposition og søger at udvide i den nærmeste fremtid.

For at opbygge en sund platform for vækst, vidste Portishead Press, at det var nødt til at løse et igangværende problem med sin femfarvede trykmaskine. Maskinen tilbyder den traditionelle firefarvede proces (CMYK - cyan, magenta, gul, sort) plus en belægning til at forsegle blækket. Belægningen tørrer ved oxidation og skal derfor opbevares omrørt. Her bruges en pumpe til at holde den strømmer rundt i systemet via et specielt trug.

Indtil for nylig har virksomheden brugt en luftdrevet membranpumpe (AOD) til denne told, men ikke uden vanskeligheder.

"AOD-pumpen var fint, da den var ren og ny, men det blev snart ganske højt vedligeholdelse," forklarer virksomhedens produktionsdirektør Andy Povey. "Belægningen, som er en kaustisk opløsning, får sælerne til at gå - vi udskiftede dem hvert par måneder. Vi havde d maskinen seks år og dette problem gik aldrig væk. Til sidst var det nok. "

Belægningen er en styrenacrylpolymer, som lækker ind i maskinens lejer, når tætningerne på AOD-pumpen omkom. Lejerne ville gribe fat, hvilket forårsager, at trykkeriet stopper med betydelige forsinkelser som følge heraf. Og der var et andet problem: AOD pumpeprocessen fortykkede belægningen under omrøringsprocessen, hvilket skabte bobler, der blev suget tilbage ned på returrøret, hvilket førte til skumdannelse.

"Vi havde brug for en pumpe, som hurtigt kunne flytte belægningsvæsken uden at indføre luft," siger hr. Povey.

Efter at have søgt på internettet kom firmaet over Watson-Marlow Pumps Group og dets udvalg af innovative peristaltiske pumper. I peristaltisk pumpeteknik berører ikke røret væsken, hvilket eliminerer risikoen for, at pumpen forurener væsken eller omvendt. Fluid er trukket ind, fanget mellem to ruller og endelig udvist. Det er den fuldstændige lukning af røret, der giver pumpen sin positive forskydning.

Et hold fra Portishead Press besøgte Watson-Marlows hovedkontor i Falmouth for at se en pumpe i aktion. Tilfreds, det kunne imødekomme virksomhedens krav, Watson-Marlow-ingeniører hjalp hr. Povey med at angive en passende model, der anbefalede 621VIX / RE tæt koblet peristaltisk pumpe.

"Det blev installeret 18 måneder siden, og vi har ikke rørt det," siger en tilfreds hr. Povey. "Watson-Marlow forklarede, at rørene skal udskifte på et eller andet tidspunkt. Det tager kun fem minutter, men vi har ikke brug for det endnu! "

Desuden er problemet med skumdannelse også blevet løst. 621-serien peristaltiske pumpe giver en mild, lav forskydningsvæskehåndtering, så man undgår luftindtag, og problemet med skumdannelse omgåes.

Pumpen er selvforsynende og intuitiv til opsætning og brug. Det har uafhængig strømstyring med hensyn til frem og tilbage, samt elektronisk hastighedsstyring.

"Kort efter installationen sendte Watson-Marlow en ingeniør til at kontrollere pumpens ydeevne - tjenesten og supporten har været rigtig god," konkluderer hr. Povey. "Pumpen sparer os ikke kun penge, det sikrer kontinuitet i service til vores kunder, hvilket er uvurderligt."

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via