← Tilbage til Pumper kategori

Peristaltisk pumpe eliminerer trykmaskine nedbrud

Watson-Marlow Pumps Group

En specialist trykte medier har virksomheden installeret peristaltisk pumpe teknologi fra Watson-Marlow Pumps Group at udrydde problemer med trykmaskine nedbrud forårsaget af svigt til den tidligere luft-drevet membranpumpe. Flytningen har også reduceret behovet for løbende vedligeholdelse.

Bristol-baserede Portishead Press er et familiedrevet trykte medier virksomhed etableret nogle 40 år siden. Tilbyder både digitalt og konventionel (litografi) trykte meddelelser, som selskabet har fundet en stærk niche i korte til mellemstore serier, leverer alt fra brochurer og nyhedsbreve, corporate stationære. Med en bred kundeportefølje, der spænder fra NHS til University of Bristol, er selskabet at fastholde sin markedsposition og søger at udvide i nær fremtid.

For at opbygge en sund platform for vækst, vidste Portishead Press, at det var nødt til at løse et igangværende problem med sin femfarvede trykmaskine. Maskinen tilbyder den traditionelle firefarvede proces (CMYK - cyan, magenta, gul, sort) plus en belægning til at forsegle blækket. Belægningen tørrer ved oxidation og skal derfor opbevares omrørt. Her bruges en pumpe til at holde den strømmer rundt i systemet via et specielt trug.

Indtil for nylig anvendte virksomheden en luftdrevet membran (AOD) pump for denne pligt, men ikke uden problemer.

"AOD-pumpen var fint, da den var ren og ny, men det blev snart ganske højt vedligeholdelse," forklarer virksomhedens produktionsdirektør Andy Povey. "Belægningen, som er en kaustisk opløsning, får sælerne til at gå - vi udskiftede dem hvert par måneder. Vi havde d maskinen seks år og dette problem gik aldrig væk. Til sidst var det nok. "

Belægningen er en styrenacrylpolymer, som lækker ind i maskinens lejer, når tætningerne på AOD-pumpen omkom. Lejerne ville gribe fat, hvilket forårsager, at trykkeriet stopper med betydelige forsinkelser som følge heraf. Og der var et andet problem: AOD pumpeprocessen fortykkede belægningen under omrøringsprocessen, hvilket skabte bobler, der blev suget tilbage ned på returrøret, hvilket førte til skumdannelse.

"Vi havde brug for en pumpe, som hurtigt kunne flytte belægningsvæsken uden at indføre luft," siger hr. Povey.

Efter søgning på internettet, kom virksomheden på tværs Watson-Marlow Pumps Group og sit sortiment af innovative peristaltiske pumper. Peristaltiske pumpeteknologi noget, men røret berører væsken, hvilket eliminerer risikoen for, at pumpen forurene væsken eller omvendt. Fluid er tegnet i, fanget mellem to valser og endelig udvist. Det er fuldstændig lukning af røret, der giver pumpen dens positive handling forskydning.

Et hold fra Portishead Press besøgte Watson-Marlows hovedkontor i Falmouth for at se en pumpe i aktion. Tilfreds, det kunne imødekomme virksomhedens krav, Watson-Marlow-ingeniører hjalp hr. Povey med at angive en passende model, der anbefalede 621VIX / RE tæt koblet peristaltisk pumpe.

"Det blev installeret 18 måneder siden, og vi har ikke rørt det," siger en tilfreds hr. Povey. "Watson-Marlow forklarede, at rørene skal udskifte på et eller andet tidspunkt. Det tager kun fem minutter, men vi har ikke brug for det endnu! "

Desuden har spørgsmålet om skumdannelse også blevet løst. Den 621 serien peristaltikpumpe giver blid, håndtering lav forskydning væske, så man undgår luftmedrivning, og spørgsmålet om skumdannelse omgås.

Pumpen er selvansugende og intuitiv at sætte op og bruge. Det har selvstændig flow kontrol i form af frem og tilbage, samt elektronisk hastighedskontrol.

"Kort efter installationen sendte Watson-Marlow en ingeniør til at kontrollere pumpens ydeevne - tjenesten og supporten har været rigtig god," konkluderer hr. Povey. "Pumpen sparer os ikke kun penge, det sikrer kontinuitet i service til vores kunder, hvilket er uvurderligt."

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.