← Tilbage til Bearings kategori

NSK Støber-Olie Lejer Forlænge Service Livet I Fødevare Plant Transportør Anvendelse

fødevareanlæg transportbånd

Et vegetabilsk forarbejdningsanlæg i Tyskland nyder betydelige fordele efter vedtagelsen af ​​støbejernslejer fra NSK. Flytningen har hovedsagelig hjulpet virksomheden til at forlænge lejens levetid på en kritisk transportør fra to uger til 40, hvilket sparer betydelige vedligeholdelsesomkostninger og nedetid i processen.

Keen for at løse spørgsmålet om, hvorfor dens tidligere lejer mislykkedes med en sådan usædvanlig hurtig sats og eliminere de tilhørende omkostninger og tidsproblemer, bad virksomheden NSK om at undersøge.

Under inspektionen besluttede NSK-eksperter hurtigt årsagen. På grund af de strenge hygiejnestandarder, der kræves af fødevareindustriens bestemmelser, blev systemet grundigt rengjort regelmæssigt. Det blev dog konstateret, at rengøringsprocessen førte til, at betydelige mængder vand trængte igennem lejerne, og som følge heraf vaskes smørefedtet væk.

For at hjælpe med at bekæmpe de udfordringer, der fremgår af de ofte krævede vaskecykler, anbefalede NSK brugen af ​​sine forseglede støbte olierelager.

Et specielt tribologi-koncept (tribologi er videnskaben om slid, friktion og smøring) er blevet implementeret for støbte olierelejer. For eksempel er lejerne udstyret med NSK's proprietære olieimprægnerede materiale, som omfatter smøreolie og en olierelateret polyolefinharpiks.

Dette materiale frigiver smøremidlet, som ikke kan vaskes ud på grund af dets konsistens, kontinuerligt over en længere periode. Samtidig forhindrer bærematerialet vand eller faste urenheder i at trænge ind i lejet.

Ved at vedtage lejerne er levetiden på fabrikken steget fra to uger til mere end ni måneder. Dette meget succesfulde resultat bekræftede endnu engang NSK's "thumbs thumb", at Molded-Oil-lagrene opnår mindst to gange levetiden for konventionelle smøresmørende lejer i vand- og støvkontaminerede miljøer. I dette særlige tilfælde steg levetiden med en faktor 40.

Anlægget oplever også mange andre fordele. For eksempel forbliver driftsmiljøet rent, fordi der ikke kommer noget fedt ud, og ingen olie skal genopfyldes. Støbejernslager er derfor ideel til fødevareindustrien, hvor grundige og hyppige rengøringsprocesser er væsentlige. Brugen af ​​rustfrit stål til lejekomponenterne bidrager også til denne egnethed.

NSK leverede lagrene til det vegetabilske forarbejdningsanlæg med højt effektive kontaktforseglinger (DDU) på begge sider for endnu højere beskyttelsesniveauer. Denne mulighed er tilgængelig for standardudvalget af kuglelejer. Støbte-olie er også tilgængelig på sfæriske rullelejer og koniske rullelejer.

De specielle egenskaber ved støbte olielagre og andre lejeserier udviklet af NSK til applikationer inden for fødevareforarbejdning er beskrevet i en ny brochure, som er tilgængelig som en e-bog på www.nsk-literature.com.

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.