← Tilbage til Pumper kategori

November ® MONO ® GIVER En kompakt løsning til Tower Bridge

Compact C Range forløber hulrum (PC)

En højtydende Compact C Range forløber hulrum (PC) pumpe fra november ® Mono ® er installeret på den historiske britiske vartegn Tower Bridge, til at håndtere regnvand og indtrængen af ​​grundvand fra Themsen.

Tower Bridge, som bruger en forløber hulrum pumpe i hver af sine bro ben til afvanding formål, anmodet om en lignende for lignende erstatning fra Mono efter den foregående Mono PC pumpe, der blev installeret havde kørt problemfrit i over ti år. Tower Bride er lykkedes ved hjælp af Mono pumper i over tredive år.

David Duffy, Teknisk Officer på Tower Bridge (City of London Corporation), udtalte: "Mono pumper transfer grundvand til overfladen 100 meter over før det overføres til de vigtigste afløbssystem. Uden Mono pumper, ville de to tårne ​​fylde op med vand og oversvømme op til det niveau af floden.

"Vi har specificeret Mono fordi såvel som at være den oprindelige leverandør af udstyr, vi kender Mono mærke til at være pålidelige og tillid pumpen til at gøre arbejdet godt. Mono Compact C Område pumpe er ekstremt pålidelig, hvilket reducerer vedligeholdelse og gøre vores proces langt mere effektiv, hvilket er yderst vigtigt på grund af Tower Bridge er sådan en historisk milepæl bygning. Vi er meget tilfredse med den service, som Mono leveres og pumpen fortsætter med at køre effektivt. "

Mono’s Compact C progressing cavity pump range has been designed to fit into compact spaces while reliably performing to the maximum duty requirement of the application. The pump uses positive displacement for process control, variable speed for accurate dosing and features a suction lift capability of over eight metres.

Denne højtrykspumpe også eliminerer behovet for en serie af pumper, når der pumpes over lange afstande og den blide pumpefunktion minimerer shear eller knuse skade for sarte applikationer. Lave løbende hastigheder og en mulighed for en kvadratisk indløb og transportbånd til at hjælpe tyktflydende slam ind i pumpen værende element gør den ideel til slibning.

For mere information besøg: www.mono-pumps.com.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.