← Tilbage til Pumper kategori

November MONO LØSER SLAM TRANSFER PROBLEM FOR TYSK spildevandsanlæg

November Mono, EZstrip, TR Muncher,

NOV Mono har hjulpet med at løse et igangværende vedligeholdelsesproblem for et stort tysk spildevandsanlæg med installation af en EZstrip ™ TR Muncher. Mono Muncher® har reduceret antallet af rørledningsspærringer, der forekommer i Käranlage Jagersfreude-fabrikken - det største anlæg af sin art i Saarbrücken-området - hvilket har bidraget til at minimere både nedetid og vedligeholdelsesomkostninger.

Kundens tidligere macerator havde oplevet hyppigere blokeringer - ofte en hver dag - på grund af 8-12% tørret faststof og fiberindhold i det rå slam, det var håndtering. Processen med gentagen afbinding var både tidskrævende og dyr, så der blev søgt en alternativ løsning.

Mono EZstrip ™ TR Muncher blev designet specielt til at tilvejebringe effektiv maceration af slibemiddel i denne type applikation. Munchers slæbeskiveaksler er sat i en vinkel på det indkommende slamflow, hvilket gør det ekstremt effektivt til at fange og makere faste stoffer i strømmen. Til Käranlage Jagersfreude-fabrikken bidrog dette til at øge beskyttelsen af ​​pumper og andet udstyr yderligere langs proceslinjen ved at minimere slid og dermed reducere behovet for reservedele, der skal holdes. Hvis en afvisningscyklus er nødvendig, kan Muncher sænke genstanden i den indbyggede fælde, som er sat under cutterstablerne for at forhindre skade. Affaldskilden har en storportsport med stor diameter, som gør det muligt at fjerne snavs, rengøring og skylning nemt.

Den komplette drivkasse, gearkasse og fræserenhed kan fjernes fra Munchers kappe uden at forstyrre rørene "Dette gør vedligeholdelsesaktiviteterne meget hurtigere at gennemføre, og det reducerer også nedetiden og de dermed forbundne omkostninger", forklarer Jagersfreude plant Abwassermeister, Ewald Stresser. "Mono Muncher håndterer omkring30m3 / h af råslam og har arbejdet meget effektivt siden det blev installeret, men det er beroligende at vide, at hvis der opstår blokering, kan vi fjerne det meget hurtigere og let, end vi tidligere kunne."

ETOS cutters i Mono EZstrip ™ TR Muncher sørger for effektiv maceration, da cutter akslerne arbejder med differentierede hastigheder for at udøve en riveaktion på de faste stoffer. Et cantilever shaft design eliminerer behovet for bundlejer og sæler, hvilket reducerer slidkomponenterne væsentligt, mens de lave snitspidser reducerer slid. En lavere strømforbrugsklassificering reducerer yderligere TR Munchers driftsomkostninger.

Hver Muncher leveres med en programmerbar logisk controller til at beskytte mod overbelastning skader, og de kan leveres i overensstemmelse med ATEX-direktivet 94 / 9 / EF.

For yderligere informationer besøg www.mono-pumps.com eller ring + 44 (0) 161 339 9000.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.