← Tilbage til Pumper kategori

Non-Stop PUMPS HJÆLP AT HOLDE kaffeproduktion flyder

Pumping kølemidler

Pumping kølemidler ved ekstreme temperaturer

Når en fremstillingsproces involverer udfordrende væsker behandlingen af ​​ansøgninger, der er behov for pumper til at drive 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, uden behov for nogen uplanlagt vedligeholdelse eller reparation, er ofte et væsentligt krav. Pumping kølemidler ved ekstreme temperaturer er et eksempel på et særligt udfordrende program, hvor pumper og deres vigtigste komponenter er sat under betydeligt pres.

Et godt eksempel på exceptionel pumpeydelse i disse typer af situationer er på et frysetørring plante fra Stjerne Refrigeration på en stor fødevareproducent hvor Nikkiso Non Seal spalterørsmotor centrifugalpumper har været i drift som en del af fremstillingsprocessen instant kaffe.

I juni 2000 Michael SMITH ENGINEERS leverede seks Nikkiso dåse motorpumper til Star Refrigeration, med pumperne blev bestilt i juni 2001. Siden da halvdelen af ​​pumperne har fungeret næsten uafbrudt 24 timer om dagen, 7 dage om ugen uden nogen service, reparation eller nedbrud. Alle seks pumper pumper flydende carbondioxid, som er ikke-smørende og har en viskositet på omkring 0.1 cP ved en temperatur på-54 0 C. Fire af pumperne pumpning 50 m3 / time ved 25 meter forskellen hoved mens to dem pumper 44 m3 / time ved 35 meters forskellen hoved. Alle pumper er i drift med en hydraulisk virkningsgrad på omkring 60%.

Michael Smith Ingeniører anbefalede Nikkiso BQ Reverse Circulation design til disse opgaver, en pumpe, som er designet til at blive monteret lodret med motoren i pumpen sikrer en hurtig og effektiv udluftning af enhver damp / gas i rotorkammeret. Dette design bruger procesvæsken at smøre glidelejer.

Angus Gillies, teknisk direktør for Star Cooling, kommenterede "Disse er de mest pålidelige kølemiddelpumper, vi nogensinde har brugt. Kuldioxid forårsager ofte kølemiddelpumpeproblemer på grund af slidstyrke, men Nikkiso-designet har fungeret meget godt fra idriftsættelse. Dette er vores første valg af pumpe til denne udfordrende applikation. "

Michael Smith Engineers Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.