← Tilbage til Pumper kategori

Ny Landia Slurry Pump virker vidundere hos Dairy Farmers AD Plant

mælkebedrift AD plante

En Shropshire mælkebonde / AD-operatør husker den dag, hvor hans sorg var til glæde over, hvad han troede var en defekt flowmåler - kun for senere at opdage, at det var den produktion, der var skabt af en ny gyllepumpe, der havde sendt aflæsninger, stigende til numre, der tidligere ikke var registreret af webstedets instrumentering.

"Han troede det ikke først", sagde Paul Davies fra Landia.

"Han var ikke glad for at begynde med, men havde ikke noget imod at indrømme senere, at han troede, at det havde været hans flowmåler at spille op".

Grunden til hans velkomne overraskelse var, at en ny pumpe fra Landia havde produceret en hidtil uset gennemgang. Nogle havde fortalt landmanden, at det ikke ville fungere for den meget hårde AD / feedstock ansøgning - og i første omgang var han enig med dem - men de blev alle vist sig forkerte.

'Maksimal output'

Davies tilføjede: "Før installationen kunne han ikke køre med maksimal output, hvilket var meget frustrerende, men nu pludselig blev det, der tidligere tog en time at behandle, reduceret til kun 25 minutter - nok til at gøre enhver AD-operatør / landmand glad ".

Designet til en meget specifik applikation, direkte fra digestatføderen, var gården og dens AD-drift næsten umiddelbart i stand til at reducere omkostningerne ved det energirige råmateriale.

Grundlagt for et århundrede siden investerede 2,000-acre-gården først i Landia-slampumpen (en nedsænket 7.5kW) i 2003, som stadig er i drift. Det blander kontinuerligt, hvad der nu er blevet et værdifuldt råmateriale, snarere end et affald, der skal håndteres.

Investeringen i sin egen AD-anlæg for fire år siden var gårdens årlige elregning omkring £ 55,000 - men den nu producerede 1.5MW dækker let at dække det nu historiske udlæg med et sundt overskud solgt til National Grid - og overskydende varme sat til god brug til tørring af gårdens sengetøj.

Foderstoffet fra kødopslæmning, majs, rug og sukkerroer er påfyldt frugt og grøntsager madaffald fra lokale grossister - som efter at være holdt i en 500m3 buffertank, pumpes til en varmebehandlingsbeholder, inden den sendes til den primære rådnetank. Den resulterende fordøjelse pumpes til to lagertanke af 240m3 og 500m3 - inden den endelige væske sendes til gårdens gylle lagune.

'Fordeler hele processen'

Højtryks 22kW Landia Chopper Pumps er designet med et eksternt knivsystem, der stopper alle faste stoffer fra at komme ind i pumpehuset. I løbet af operationen reducerer Landia-pumperne på gården (som alle kører på variable hastighedsdrev for at maksimere impellerens levetid) kontinuerligt reduceret partikelstørrelser, hvilket gavner hele processen. I alt er der nu en mixer og ni pumper fra Landia, herunder tre longshaft design og fire tørinstallerede pumper.

Paul Davies fra Landia tilføjede: "Vi har arbejdet med gården i lang tid og ville hjælpe dem med at optimere deres nye AD-proces. Vi blev konfronteret med flere udfordringer, men vi har lagt hovedet sammen og var fast besluttede på at nå det ønskede resultat.

"I sidste ende fandt vi en måde at øge pumperne med en ekstra sløjfe i rørledningen. "Levende fordøjelse" kan forårsage problemer for mange pumper og rørledninger, med så meget ekstra gas frigivet, men vores design og robustheden af ​​pumperne betyder, at intet har trukket ud ".

+01948 661 200 XNUMX
www.landia.co.uk

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.