← Tilbage til Pumper kategori

NEOS onshore raffinaderi ordrer først blusser knock-out pumper

INEOS flare stakke

Amarinth, a leading company specialising in the design, application and manufacture of centrifugal pumps and associated equipment to the Oil & Gas, petrochemical, chemical and industrial markets, has won an order from INEOS to supply two API 610 OH2 pumps with Plan 53B seal support systems for the flare knock-out system at the INEOS onshore refinery at Grangemouth, Scotland.

Mercaptanoxidationsprocessen ved INEOS Grangemouth-anlægget krævede to API 610 OH2-pumper for at fjerne kondensatet, der samler i flare-udtrækstromlerne under raffinering. Pumperne skulle kun betjenes sjældent, nogle gange være i hvilende uger, men skulle så pålideligt påbegyndes, når udløserniveauet i knock-out-tromlerne blev nået. Grangemouth raffinaderiet ligger ved siden af ​​havet, og pumperne vil derfor blive udsat for de ofte fjendtlige skotske elementer. INEOS havde også strenge webstedsspecifikationer, der skulle opfyldes, samt at have brug for pumperne på en stram 33-uge levering.

Amarinth designet pumperne modstå temperaturer på-20C for de koldeste skotske vintre. Pumperne blev også malet til offshore specifikationer til at overleve den barske kystnære saltvand miljø. På grund af den lave forbrug af pumperne blev særlige Oilers indarbejdet, således at enhver vand i lejet olien let kunne identificeres og fjernes.

For at sikre pålidelig efterspørgselsoperation har Amarinth arbejdet med INEOS for at udvikle en specifik vedligeholdelsesplan for pumperne for at minimere risikoen for skader forårsaget i perioder med inaktivitet, især omkring at forhindre forseglingsfladerne at klæbe.

I betragtning af de strenge krav, INEOS ønskede også at sikre, at Amarinth kunne give on-site support for pumperne, og så Amarinth sendt sine uddannede websted ingeniører til Grangemouth til at udføre installation og idriftsættelse af pumperne.

Oliver Brigginshaw, administrerende direktør for Amarinth, udtaler: "Vi er meget tilfredse med denne første ordre fra INEOS som tilladt os at anvende vores omfattende offshore erfaring til denne ordre trods det er en on-shore ansøgning. Vi lægger mærke til flere kunder, der efterspørger on-site idriftsættelse, når de placerer deres ordrer, og dette giver os nyttig feedback fra pladsen, når vi sender vores uddannede ingeniører til at udføre dette arbejde, som vi så kan indarbejde i fremtidige design og forbedringer. Det er også opmuntrende at se, at niveauet af muligheder inden for det britiske offshore og på land markeder er fortsat stigende. "

Alex Brigginshaw
Business Development Director,
Amarinth Limited
Bentwaters Park
Rendlesham
Woodbridge IP12 2TW
Det Forenede Kongerige
Tlf: + 44 (0) 1394 462131

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.