← Tilbage til Pumper kategori

NEOS onshore raffinaderi ordrer først blusser knock-out pumper

INEOS flare stakke

Amarinth, der er en førende virksomhed med speciale i design, applikation og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til olie- og gasindustrien, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder, har vundet en ordre fra INEOS for at levere to API 610 OH2 pumper med Plan 53B tætningsstøtte systemer til flare-knock-out system på INEOS onshore raffinaderi i Grangemouth, Skotland.

Mercaptanoxidationsprocessen ved INEOS Grangemouth-anlægget krævede to API 610 OH2-pumper for at fjerne kondensatet, der samler i flare-udtrækstromlerne under raffinering. Pumperne skulle kun betjenes sjældent, nogle gange være i hvilende uger, men skulle så pålideligt påbegyndes, når udløserniveauet i knock-out-tromlerne blev nået. Grangemouth raffinaderiet ligger ved siden af ​​havet, og pumperne vil derfor blive udsat for de ofte fjendtlige skotske elementer. INEOS havde også strenge webstedsspecifikationer, der skulle opfyldes, samt at have brug for pumperne på en stram 33-uge levering.

Amarinth designet pumperne til at modstå temperaturer på -20C til de kolde skotske vintre. Pumperne blev også malet til offshore-specifikationer for at overleve det barske saltvandsmiljø. På grund af den lave brug af pumperne blev specialolier indarbejdet, således at ethvert vand i lejerolien nemt kunne identificeres og fjernes.

For at sikre pålidelig efterspørgselsoperation har Amarinth arbejdet med INEOS for at udvikle en specifik vedligeholdelsesplan for pumperne for at minimere risikoen for skader forårsaget i perioder med inaktivitet, især omkring at forhindre forseglingsfladerne at klæbe.

På baggrund af de krævende krav ønskede INEOS også at sikre, at Amarinth kunne yde støtte på stedet for pumperne, og så sendte Amarinth sine uddannede site ingeniører til Grangemouth for at udføre installationen og idriftsættelsen af ​​pumperne.

Oliver Brigginshaw, adm. Direktør for Amarinth, kommenterede: "Vi er meget tilfredse med denne første ordre fra INEOS, som tillod os at anvende vores omfattende offshore-erfaring til denne ordre, selv om det er en on-shore ansøgning. Vi bemærker flere kunder, der anmoder om igangsætning på stedet, når de stiller deres ordrer, og det giver os nyttige tilbagemeldinger fra webstedet, når vi sender vores uddannede ingeniører til at udføre dette arbejde, som vi så kan indarbejde i fremtidige designs og forbedringer. Det er også opmuntrende at se, at mulighederne inden for britiske offshore og on-shore markeder fortsætter med at forblive flydende. "

Alex Brigginshaw
Business Development Director,
Amarinth Limited
Bentwaters Park
Rendlesham
Woodbridge IP12 2TW
Det Forenede Kongerige
Tlf: + 44 (0) 1394 462131

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.