← Tilbage til Bearings kategori

Støbte-olie monteret-enhed indsatser løser forsendelsesproblemer på drikkevarer Plant

Transportør CCE

Ved at skifte til NSK Støbt-Olie monteret enhed indsatser, har en international drikker producent overvundet gentagne problemer med for tidlige indsatsfejl på drivsystemet af fire vitale sorteringstransportører.

Bevægelsen har forbedret levetiden især, hvilket medfører en årlig besparelse på mere end € 5,000.

På drikkevarefabrikken ødelagde rengøringsprocesser, der omfattede en blanding af vand og kemikalier, lejernes sæler og udvaskning af fedtpakken på virksomhedens eksisterende monterede enheder.

Som følge heraf måtte indsatserne i de monterede enheder udskiftes hver 5 til 6 måneder og genfedtes hver 3-uge. NSK blev inviteret til at finde en løsning på dette problem for at forbedre levetiden og reducere vedligeholdelseskravene.

Efter en grundig gennemgang af ansøgningen konkluderede NSKs team af ekspertingeniører, at en omskiftning til indstøbte støbte oliefilter ville løse problemet.

NSK monterede enheder omfatter to grundlæggende komponenter: indsatsen og huset. Hver enhed består af et forseglet kuglelejer med kugleformet udvendig diameter og udvidet indre ring monteret i en pudeblok eller flanget hus. Den sfæriske pasform rummer enhver indledende forskydning.

Det er vigtigt, at smøremidlet inden for støbte olieindsatser er holdbart inkorporeret inde i et stabilt bæremedium, nemlig en olieimprægneret polyolefinharpiks. Denne type smøremiddel kan ikke vaskes væk med væsker eller damp, og forhindrer indtrængen af ​​forurening.

Da bæreren kun frigiver smøremidlet langsomt, opretholdes tilstrækkelig smøring over en lang driftsperiode. En yderligere fordel er, at driftsmiljøet forbliver rent, da fedt ikke kan lække ud, og der kræves ingen oliepåfyldning.

Fremstillet af martensitisk rustfrit stål, Støbte-Olieindsatser er ideel til applikationer, der er i hyppig og tung kontakt med vand.

Et år efter installationen af ​​støbejernsindstik, har producenten af ​​drikkevarer ikke rapporteret nogen fejl under alle omstændigheder, mens behovet for genfedtning er blevet elimineret. Som følge heraf er årlige omkostningsbesparelser blevet beregnet til € 5,080.

For mere information, besøg www.nskeurope.com

NSK Deutschland GmbH
Harkortstrasse 15
40880 Ratingen
Tyskland
Marie-Dominique PILATH
Telefon: + 49 2102 4810
Fax: + 49 2102 4812290
[Email protected]

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.