← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Modular Busbar System Ideelt Velegnet til Industrial Switchgear Application

MAPScunRearBusBar stålværk

Rittal blev henvendt til at levere kraftdistributions- og motorstyringscenter til et erstatningsdrevspanel på en stålfabrikk baseret i det nordlige England.

Det kraftige industrielle koblingssystem, der kørte møllen, var ikke længere operationelt effektivt. Dens drev og kontroller var forældede, nogle af drevene arbejdede ikke længere, og der havde været en række udstyrsfejl i årenes løb.

Selve panelet var placeret i en kælder under valseværkerne, hvilket skabte et støvet, vanskeligt og derfor udfordrende miljø for meget følsomt elektronisk udstyr. Der var også størrelsesbegrænsninger på det nye panel pålagt af det begrænsede ledige rum.

Rittal er forbundet med systemets principdesigner og nomineret integrator, MAP Automation og specificeret ABBs drevsystemer og strømkomponenter. Motorstyringscentret er baseret på Rittals Ri4Power-elforsyningssystem og designet via Rittals Power Engineering planlægningssoftware.

Ri4Power er ideel til denne type applikation. Den understøtter pålidelige lavspændingssystemer til maskiner, anlæg og bygninger og har været underlagt strenge test under de mest krævende forhold, der har vist, at det er egnet til at understøtte industrielle omstillingsbehov.

Det svejste modulopbyggede design betyder, at strømmen kan opdeles på bestemte punkter for nem installation. I mellemtiden leverer Power Engineering-softwaren teams med omfattende support til planlægning og verifikation af standardiseret Ri4Power-switchudstyr, som krævet i IEC 61439-1 / -2-standarden.

Ualmindeligt krævede stålværkets nye panel et dobbelt samlesystem til indbygget redundans. Det vigtigste vandrette samlesystem forsynet via en luftafbryder (ACB), mens et standby-samlesystem forsynet kritiske belastninger.

Standby-Busbar-systemet (RiLine60) blev monteret på et dobbelt monteringspladesystem, der er placeret bag de variable hastighedsdrevsafsnit. Afskærmning blev tilvejebragt for at forhindre indirekte kontakt, hvis de bageste ståldæksler blev fjernet.

ACB'en blev monteret ved hjælp af et nyt kørestøtteresæt til at levere en hurtig løsning, der overholder koblingsstandarder.

Det var også klart, at det nye motorstyringscenter måtte acceptere det eksisterende feltkabler; Et problem blev hurtigt løst ved hjælp af Rittal's maxi PLS, som gav en nem forbindelse til disse store indgående kabler.

Derudover blev Rittals energibesparende LED-panellamper specificeret for at gøre fremtidige installationsprojekter og igangværende vedligeholdelse nemme for brugere og operatører. Disse hurtigmonterede lys er standard som standard og kan let styres via en dørkontakt.

Installationen skulle udføres inden for en begrænset tidsplan og under møllens nedlukningstid, men blev bygget og leveret til tiden.

Yderligere oplysninger på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.