← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Michell Instruments hjælper med at bevare 'ikoniske' illustrationer

Process Instrumentation

Michell Instruments har lånt to instrumenter til National Needlework Archive (NNA) for at bevare et ikonisk vægmaleri. Designet af Constance Howard til Storbritanniens Festival i 1951 'The Country Wife' anses for at være et af 20th Centurys vigtigste tekstilarbejder. Men efter næsten 60 år er vægmaleriet i akut behov for restaureringsarbejde for at sikre dets overlevelse.

En del af bevaringsprocessen indebærer opbevaring af arbejdet i en anoxiboble, hvor oxygenniveauet holdes ved 1% med en relativ luftfugtighed på mindre end 50% ved 23 ° C. For at overvåge dette miljø bruger NNA to af Michells instrumenter: en XTP600-oxygentransmitter og en DM509 RH håndholdt enhed.

XTP600 bruger den meget stabile termo-paramagnetic sensing teknologi til at måle niveauer af ilt i gasser. Med sin høje pålidelighed og lave vedligeholdelseskrav er den ideel til applikationer som dette, hvor der kræves et instrument til overvågning af forholdene over en lang periode.

DM509 er en alsidig håndholdt relativ luftfugtighed og temperatur transmitter. Det er ikke kun let og bærbart, men også let at betjene. Dette er en vigtig funktion for NNA-medarbejderne, der ønsker at fokusere på restaureringsarbejdet i stedet for instrumenteringen.

Restaureringsprojektet på denne og andre tekstiler er planlagt til at tage flere år at fuldføre, med de instrumenter, der er lånet fra Michell, der hjælper med at opretholde miljøforholdene i hele.

Hvis du vil have flere oplysninger, kontakt venligst:

Li Wei
Product Manager
Michell Instruments
48 Lancaster Way Business Park
Ely
Cambridgeshire, CB6 3NW

E-mail: [Email protected]

Michell Instruments

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.