← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Michell Instruments hjælper med at bevare 'ikoniske' artwork

Process Instrumentation

Michell Instruments har udlånt to instrumenter til National Håndarbejde Archive (NNA) for at hjælpe med at bevare et ikonisk vægmaleri. Designet af Constance Howard for Festival of Britain i 1951 'The Country Wife' anses for at være en af ​​de 20th århundredes vigtigste tekstile værker. Men efter næsten 60 år vægmaleri er i akut behov for restaurering arbejde for at sikre dens overlevelse.

En del af bevarelse proces indebærer opbevaring af arbejdet i en iltmangel boble, hvor niveauet af ilt holdes på 1% med en relativ fugtighed på mindre end 50% ved 23 ° C. For at overvåge dette miljø, er NNA med to af Michell instrumenter: en XTP600 Oxygen sender og en DM509 RH håndholdt enhed.

Den XTP600 bruger den yderst stabil termo-paramagnetiske sensing teknologi til at måle niveauet af ilt i gasser. Med sin høje pålidelighed og lave vedligeholdelseskrav er den ideel til applikationer som denne, hvor et instrument er nødvendig for at overvåge forholdene over en lang periode.

Den DM509 er en alsidig håndholdt relativ fugtighed og temperatur transmitter. Det er ikke kun let og bærbar, men også let at betjene. Dette er et vigtigt element for NNA medarbejdere, der ønsker at fokusere på restaureringsarbejdet snarere end instrumentering.

Restaureringen projekt på dette og andre tekstiler er planlagt til at tage flere år at gennemføre, med de instrumenter vedrørende lån fra Michell bidrage til at opretholde de miljømæssige forhold i hele.

Hvis du ønsker mere information kontakt venligst:

Li Wei
Product Manager
Michell Instruments
48 Lancaster Way Business Park
Ely
Cambridgeshire, CB6 3NW

E-mail: [Email protected]

Michell Instruments

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.