← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Udlejning af kviksølvinstrumenter hjælper med at beskytte olierigtsikkerheden

J405 Mercury Analyzers

Bærbare kviksølvmonitorer, der ansættes fra instrumenteringsspecialisten Ashtead Technology har gjort det muligt hurtigt at vurdere arbejdsvilkårene for sikkerhedsspecialister, der foretager vitale vedligeholdelseskontroller af olie rigge i Nordsøen.
RBG, den førende leverandør af inspektioner, vurderinger og reparationer (IAR) til den globale energibranche, har brugt avancerede Jerome J405 Mercury Analyzers til at overvåge forholdene på en række rigge forud for vedligeholdelses- og sikkerhedsinspektioner.

RBGs tekniske support engineer Colin Bones forklarede, at de bærbare J405'er regelmæssigt ansættes fra Ashtead Technology til udlejning af forskellige længder; fra et par dage til seks måneder.

Han sagde: "J405'erne hjælper os med at bestemme potentielle eksponeringsniveauer for videre arbejde, som f.eks. Tank og fartøjs indrejse, sammen med andet gasdetekteringsarbejde på riggen. Ved at implementere J405'erne i dette indledende trin kan vi identificere det korrekte personlige og åndedrætsværn, såsom fuldmaskemasker eller SR100 halvmasker, som minimerer eksponeringspotentialet.

"Når overvågningen er gennemført, og vi har etableret et sikkert arbejdsmiljø, er vi i stand til at udføre det nødvendige vedligeholdelsesarbejde. Dette kan variere fra at splitte rør og flanger, fjerne slam og forurenende stoffer fra tanke, til inspektion og rengøringsrør.

"Da hyppigheden af ​​dette arbejde kan være uregelmæssigt, besluttede vi at en standardudlejning fra Ashtead Technology passer bedst til vores behov og giver os øjeblikkelig adgang til avanceret instrumentering for at sikre, at vi kan reagere på kundernes krav."

J405 udnytter den industri-bevisede og pålidelige teknologi til filmfilm med guld og enkel, en-knappers drift. Nøglefunktionerne omfatter forbedret ergonomi fra tidligere versioner, en større skærm samt forbedret datalagring, hentning og kommunikation. Den kan bruges på tværs af en bred vifte af kviksølvrelaterede applikationer, herunder kviksølvudslip, overvågning af deponering og analyse af farligt affald.

Alan Hasson, Ashtead Technology's General Manager, tilføjede: "Denne ansøgning fremhæver de mange fordele ved instrumentudlejning. Instrumenterne blev leveret testet og klar til øjeblikkelig udstationering, hvilket betød, at RBG kunne spare tid ved forberedelsen af ​​arbejdet. Ved afslutningen af ​​lejeperioden returneres instrumenterne simpelthen til os, så der er ingen løbende vedligeholdelses- eller lageromkostninger.

"Vores overordnede mål om Ashtead Technology er at sætte de rigtige instrumenter i hænderne på dem, der har brug for dem; hvilket betyder, at vi har brug for en stor flåde af de nyeste teknologier, et højt niveau af teknisk support og en række finansielle pakker, der opfylder kundernes forskellige behov. "

Yderligere information om Ashtead Technology's omfattende flåde af ikke-destruktiv testning, fjernvisualisering og miljøovervågning er tilgængelig på www.ashtead-technology.com/uk

For yderligere information kontakt:

Alan Hasson, General Manager
Ashtead Technology Ltd
Campus Five, Letchworth Business Park
Letchworth, Hertfordshire
SG6 2JF
Tlf. 0845 270 2707
E-mail: [Email protected]
www.ashtead-technology.com

Ashtead Technology

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.