← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Leje kviksølv instrument Hjælper med at beskytte boreplatform sikkerhed

J405 Mercury Analysers

Bærbare kviksølv skærme hyret fra instrumentering specialist Ashtead Teknologi har gjort det muligt hurtig vurdering af arbejdsforholdene for sikkerheds-specialister, der udfører vitale vedligeholdelse kontrol på olieplatforme i Nordsøen.
RBG, den førende leverandør af inspicere, vurdere og reparation (IAR) tjenester til den globale energi-industrien, har været ved hjælp af avancerede Jerome J405 Mercury Analysers at overvåge forholdene på en række rigge før vedligeholdelse og sikkerhed inspektioner.

RBG tekniske support ingeniør Colin Bones forklarede, at de bærbare J405s jævnligt lejes fra Ashtead Technology for leje af varierende længder; fra et par dage til seks måneder.

Han sagde: "Sammen med andre gas afsløring arbejde på riggen, de J405s hjælpe os med at bestemme potentielle eksponeringsniveauer for, hvor yderligere arbejde, såsom tank og indgang fartøj. Ved at indsætte de J405s på dette indledende stadium er vi i stand til at identificere den korrekte personlige og åndedrætsværn, såsom fuld ansigt åndedrætsværn eller SR100 halvdel ansigtsmasker, som minimerer risikoen for eksponering.

"Når overvågningen er gennemført, og vi har etableret et sikkert arbejdsmiljø, er vi så i stand til at udføre vedligeholdelse arbejde, der kræves. Dette kan variere fra opsplitning rør og flanger, fjerne slam og urenheder fra tanke til inspektion og rengøring rør.

"Fordi hyppigheden af ​​dette arbejde kan være uregelmæssig besluttede vi, at en standard leje fra Ashtead Technology passer bedst til vores behov og giver os øjeblikkelig adgang til avancerede instrumenter til at sikre, at vi kan reagere på kundens krav."

Den J405 udnytter industrien gennemprøvede og pålidelige guld film sensorteknologi og enkle, en-knaps betjening. Vigtigste funktioner omfatter forbedret ergonomi fra tidligere versioner, et større display samt forbedret datalagring, genfinding og kommunikation. Det kan bruges på tværs af en bred vifte af kviksølv-relaterede applikationer, herunder kviksølv spill svar, deponering overvågning og analyse af farligt affald.

Alan Hasson, Ashteads Technologys General Manager, tilføjede: "Dette program fremhæver de mange fordele ved instrumentet leje. Instrumenterne blev leveret afprøvet og klar til øjeblikkelig indsættelse, hvilket betød, at RBG var i stand til at spare tid i forberedelserne til arbejdet. Ved afslutningen af ​​lejeperioden, er instrumenter simpelthen returneres til os, så der er ingen løbende vedligeholdelse eller lageromkostninger.

"Vores overordnede mål om Ashtead Technology er at sætte de rigtige instrumenter i hænderne på dem, der har brug for dem; hvilket betyder, at vi har brug for en stor flåde af de nyeste teknologier, et højt niveau af teknisk support og en række finansielle pakker, der opfylder kundernes forskellige behov. "

Yderligere oplysninger om Ashteads Technologys omfattende flåde af ikke-destruktiv prøvning, remote visualisering og miljøovervågning instrumentering er tilgængelig på www.ashtead-technology.com/uk

For yderligere information kontakt:

Alan Hasson, General Manager
Ashtead Technology Ltd
Campus Five, Letchworth Business Park
Letchworth, Hertfordshire
SG6 2JF
Tlf. 0845 270 2707
E-mail: [Email protected]
www.ashtead-technology.com

Ashtead Technology

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.