← Tilbage til Pumper kategori

MasoSine Pumps giver løsning til blanding af farmaceutiske produkter med høj viskositet

Aeropak (Chemical Products) Ltd, et 100% ejet datterselskab af Diomed Developments, der håndterer forskellige kemikalier, bruger tre MasoSine-hygiejnepumper fra Watson-Marlow Pumps Group for at sikre en effektiv og effektiv blanding af primært vandig og oliebaseret OTC og receptpligtig medicin som f.eks. fugtgivende cremer og andre dermatologiske produkter. Installationen af ​​MasoSine pumper har hjulpet en fase med omfattende stigninger i gennemstrømning i løbet af de seneste fem år.

Selskabets vækst i produktionen skyldes primært Diomed Groups køb af Aeropak i 1998. Efter en konsolideringsperiode har de seneste fem år set Diomed sikre sin langsigtede strategiske levering af produkter fra Aeropak. Investeringer har været betydelige i Great Yarmouth, hvor 2002 Aeropak flyttede til et nyt, specielt bestilt state-of-the-art produktionssted, som i dag er 40s medarbejders arbejdsplads. Denne store moderne fabrik giver væsentligt forbedrede faciliteter til at fremstille en langt større mængde og forskellige lægemidler til bedste praksis. Siden flytning til det nye websted har Aeropak installeret tre nye MasoSine pumper fra Watson-Marlow: SPS2, SPS2.5 og MR130 modeller.

"Pumperne bruges primært til at hjælpe med at omsætte bulkprodukt i blandeskibe gennem homogenisatorer - en vigtig proces for at sikre produkternes kvalitet," siger Graham Abraham, Projektleder hos Aeropak.

MasoSine-pumperne bruges også til at overføre produkt fra blandeskibe til bulkopbevaringsbeholdere. Hr. Abraham siger, at det var den blide, lave skæve produkthåndteringsevne hos de pumper, der understøttede deres oprindelige valg. Denne funktion opnås takket være den eksklusive sinusformede rotorintegral til både SPS- og MR-serie-modeller, hvilket giver en bølgelignende handling. Enkeltrotordesignet giver meget lav fremdrift, mens store pumpekamre hjælper med at bevare og vedligeholde produktintegriteten.

Nogle af produkterne fremstillet af Aeropak udviser høj viskositet, såsom den velkendte Doublebase emollient gel, som virker både som en fugtighedscreme og beskyttende hydratiserende gel. Doublebase ser ud og føles som en kombination af creme og gel - det er tykt forskydningsfølsomt og effektiv blanding er kritisk for dens ydeevne.

"Viskositeten af ​​produkter som Doublebase er ikke et problem for MasoSine-pumperne," siger Abraham. "De arbejder væk uden problemer. På grund af deres enkle design (en rotor, en aksel, en forsegling) opnås det også nemt vedligeholdelse og rengøring. Når vi skal skifte produkt på en af ​​produktionslinjerne, fjerner pumperne, renser dem ned, testes og genmonteres både hurtigt og ligetil. Naturligvis er behovet for at få produktionslinjerne ændret på en effektiv måde afgørende for vores aktiviteter her i Great Yarmouth. "

For Aeropak er nøgleordet fleksibilitet. Som en tilpasningsbar drift er Great Yarmouth-fabrikken i øjeblikket egnet til fremstilling af forskellige volumenpakker af væsker, cremer og geler. Blandt de gelbaserede produkter er førende mærke verruca behandling, Bazuka. Produkter som disse har i sig selv flygtige og nogle gange brændbare ingredienser, som skal håndteres professionelt. Heldigvis har Aeropak en lang historie med erfaring på dette område - som navnet siger kan selskabets oprindelse ligge i emballagen af ​​modelbrændstof.

For at forbedre håndteringen af ​​en række af sine andre produkter overvejer Aeropak i øjeblikket overtagelsen af ​​peristaltisk pumpe teknologi fra Watson-Marlow. Projektdiscussioner pågår i øjeblikket.

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.