← Tilbage til Pumper kategori

MasoSine Pumper give løsning til at blande med høj viskositet Pharmaceutical Products

Aeropak (kemiske produkter) Ltd, et helejet datterselskab af Diomed Udviklingen håndtering forskellige kemikalier, er ved hjælp af tre MasoSine sanitære pumper fra Watson-Marlow Pumps gruppen til at sikre en effektiv blanding af hovedsagelig vandige og oliebaserede OTC og receptpligtig medicin, såsom fugtighedscremer og andre dermatologiske produkter. Installationen af ​​MasoSine pumperne har hjulpet lette en fase af omfattende stigninger i gennemløb i løbet af de seneste fem år.

Virksomhedens vækst i produktionen skyldes primært Diomed Groups opkøb af Aeropak i 1998. Efter en periode med konsolidering, har de seneste fem år set Diomed sikre sin langsigtede strategiske levering af produkter fra Aeropak. Investeringerne har været væsentligt på Great Yarmouth, hvor i 2002 Aeropak flyttet til en ny, specielt bestilt, state-of-the-art produktionsanlæg site, der i dag er arbejdsplads for 40 medarbejdere. Dette store, moderne fabrik giver væsentligt forbedrede faciliteter til at fremstille en meget større mængde og variation af farmaceutiske produkter til bedste praksis standarder. Siden flytter til det nye site, har Aeropak installeret tre nye MasoSine pumper fra Watson-Marlow: SPS2, SPS2.5 og MR130 modeller.

"Pumperne anvendes primært til at hjælpe re-cirkulere bulkvare i blandekar gennem homogenisatorer - en vigtig proces for at sikre kvaliteten af ​​produkterne," siger Graham Abraham, Projekter Manager hos Aeropak.

De MasoSine pumperne også bruges til at overføre produktet fra blandekar i opbevaring bulk containere. Hr. Abraham siger, at det var den blide, lav forskydning produkt håndteringskapacitet af pumperne, som støtter deres oprindelige valg. Denne funktion er opnået takket være den eksklusive sinusformet rotor integreret både SPS og MR serie modeller, hvilket giver en bølge-lignende handling. Den enkelt rotor design tilbyder meget lav fremdrift, mens de store pumpestationer kamre bidrage til at bevare og vedligeholde produktet integritet.

Nogle af de produkter, der fremstilles af Aeropak udviser høj viskositet, såsom den velkendte Doublebase blødgørende gel, der fungerer både som en fugtighedscreme og beskyttende fugtgivende gel. Doublebase ser ud og føles som en kombination af creme og gel - det er tyk-shear følsomme og effektiv blanding er afgørende for dens ydeevne.

"Viskositeten af ​​produkter såsom Doublebase er ikke et problem for MasoSine pumper," siger Abraham. "De arbejder væk uden nogen problemer. På grund af deres enkle konstruktion (en rotor, en aksel, et stempel), økonomisk in-line vedligeholdelse og rengøring opnås også nemt. Når vi nødt til at ændre produktet på en af ​​de produktionslinjer, stripning pumperne, rense dem ned, er både hurtig og enkel test og re-forsamling. Naturligvis brug for at få produktionslinjer ændret sig på en effektiv måde er afgørende for vores operationer her på Great Yarmouth. "

For Aeropak, nøgleordet er fleksibilitet. Som en fleksibel drift, er Great Yarmouth plante øjeblikket velegnet til fremstilling af forskellige volumen pakker af væsker, cremer og geler. Blandt de gel-baserede produkter er førende mærke verruca behandling, Bazuka. Produkter som disse i sagens natur bære flygtige og til tider brændbare ingredienser, som skal håndteres professionelt. Heldigvis Aeropak har en lang historie af erfaringer på dette område - som navnet antyder, selskabets oprindelse ligger i emballagen af ​​brændstof modelfly.

For at forbedre håndteringen af ​​en række af sine andre produkter, er Aeropak øjeblikket overvejer vedtagelsen af ​​peristaltisk pumpe teknologi fra Watson-Marlow. Projekt diskussioner er i øjeblikket i gang.

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.