← Tilbage til Pumper kategori

MasoSine pumpe erstatter progressiv hulrum pumpen ved producent mad - leverer højere ydeevne og hurtigere strip-ned gange

AAK Foods

Den Runcorn plante af førende fødevareproducent, AAK Foods har byttet en aldrende progressiv hulrum pumpe til nyeste MasoSine pumpe fra Watson-Marlow Pumps Group. Den drejning i historien er, at AAK forsøgte oprindeligt en progressiv hulrum alternativ, kun for at finde det tog tre timer at strippe, ren og genopbygge - for lang til en virksomhed, der ofte påtager korte kørsler. Som et resultat, AAK Foods vendt til et MasoSine SPS4 sinus pumpe, som viste en langt mere passende løsning, der tilbyder både højere ydeevne og hurtigere strip-ned gange.

AAK Foods, som beskæftiger ca 200 mennesker på sin Runcorn websted, afhængigt af den sæsonbetingede efterspørgsel, producerer over 300 forskellige produkter og en bred vifte af værdiforøgende tjenester til detail-og foodservice markeder. Efter eget udsagn har selskabet en række progressive hulrum progressive kavitetspumper på stedet, der nærmer sig slutningen af ​​deres levetid.

Pumperne anvendes til at overføre produktet fra mellemstore bulkcontainere (IBC'er) at indskydernes fødekasser fyldeledningerne - en vigtig del af processen. Men for tykkere viskositet produkter, var dette område blevet en flaskehals. Når Engineering Manager Ian Roberts begyndte sin søgen efter en moderne pendant, resultatet var en retssag med en progressiv hulrum pumpe.

"Fordi disse pumper nu har et ekstra kammer, fandt vi det var at tage 2-3 timer at strippe, rense og genopbygge," siger han. "Vi har mange korte kørsler her - i nogle tilfælde kun 1-2-batcher, så det er bare uden for spørgsmålet at miste 3 timer for at skifte produkt. Jeg vidste, at jeg måtte starte søgningen igen. "

Tag det som læst

Ved en tilfældighed læste hr. Roberts en handelsmagasinartikel om en fødevareproducent, der havde haft stor succes ved at bruge en MasoSine SPS-pumpe fra Watson-Marlow. Beslutter han at finde ud af mere, kontaktede han den lokale salgsrepræsentant, som kunne rådgive en passende specifikation af pumpe - i dette tilfælde en MasoSine SPS4 model.

"Vi har mange forskellige krav til vores pumper," forklarer hr. Roberts. "De skal pumpe alt fra tynde dressinger til grove kornsorte og alt imellem, der repræsenterer et stort viskositetsområde. Desuden har vi brug for en skånsom virkende pumpe, så partiklerne i vores fødevarer ikke ødelægges i overføringsprocessen. "

Pumpens imponerende sugekapacitet på 0.85 bar giver hurtig og effektiv overførsel af høj viskositet produkter fra IBC til fyldet linje. Desuden sin blide, lav forskydning handling og store pumpe kammer hjælper med at bevare og vedligeholde produktet integritet. Den enkelt rotor design og iboende én aksel én sæl mulighed for nem og hurtig vedligeholdelse og skille ad. Derudover 91.2 m³ / h, pumpekapacitet er det dobbelte af de originale progressive kavitetspumper. Vigtigere for AKK, skille ad er også bemærkelsesværdigt nemt og hurtigt.

"Vi kan fratage MasoSine SPS4 pumpe ned til komponent niveau til rengøring i bare 7-8 minutter," siger Roberts. "Det tager så 20-25 minutter at rengøre, men kun på grund af opholdstiden i rengøring løsning for at sikre sterilitet. Vi derefter genopbygge, som kun tager 10 minutter. Alt-i-alt, hvad vi er oppe og køre igen inden for det, vi betegner som "magiske" time ".

Kendsgerning

Med en række andre progressive kavitetspumper står end-of-life udskiftning, hr. Roberts indrømmer, at det ville gøre perfekt mening at se på en anden MasoSine når den tid kommer til at erstatte den næste.

"Selvom vi måske være i stand til at købe lavere omkostninger alternativer, den MasoSine er overlegen på alle måder, i sidste ende gør det bedre værdi for pengene. Når vi tilføjer i det faktum, at Watson-Marlow er meget støttende, så der er virkelig ikke en bedre løsning for vores forretning. "

www.wmpg.co.uk

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.