← Tilbage til Pumper kategori

MasoSine pumpe erstatter AOD pumpe og halvdele tromle tømmetider på læskedrik producent

Purity Soft Drinks

Renhed Soft Drinks Ltd, en West Midlands-baserede drik producent med en historie strækker sig tilbage over et århundrede, har erstattet luftdrevne membranpumper med MasoSine proces pumper fra Watson-Marlow Pumps Group. Flytningen har skåret den tid det tager at losse tønder juice koncentrat med en faktor 10 - tager operationen nu blot 2 minutter mod den tidligere tid af 20 minutter.

Et stigende antal procesingeniører i drikkevareindustrien er begyndt at indse fordelene ved sinus pumper og renhed læskedrikke blandt de nyeste at vedtage denne innovative teknologi. Etableret i 1892, Renhed i dag placerer sig blandt Storbritanniens førende familieejede sodavands producenter. Sin forpligtelse til at levere kvalitet og værdi for pengene til sine kunder er indbegrebet af sin strategi om at investere i teknologi, der vil øge både sit produkt tilbud, og proces effektivitet.

Vedtagelsen af ​​MasoSine SPS serien pumper fra Watson-Marlow er et eksempel herpå. Juice koncentrat kan nå frem til selskabets avancerede produktionsanlæg i mængder opad for 200 tønder ad gangen. At dekantere disse Renhed var indtil for nylig ved hjælp af luft drives membranen (AOD) pumper. Men processen tog 20-30 minutter for hver enkelt, der medfører en væsentlig flaskehals.

Dokumenteret track record

Efter med succes brugt en anden Watson-Marlow produkt i fortiden, nemlig Bredel højtryks peristaltiske slangepumper, Renhed henvendte selskabet for en løsning på dens dekantering problem. Resultaterne taler for sig selv. Brug af Watson-Marlow el-betjente sinus pumper, er overførslen tid nu reduceret til 2 minutter for den samme mængde koncentrat. Dette er hjulpet betydeligt ved sinus pumpens sugehøjde kapacitet, og dette faktum vil også hjælpe Renhed pumpe op en tyk sveskesaft koncentrat til anvendelse i et nyt produkt.

Der er store økonomiske fordele også. Med arbejdskraft prissat på £ 10 timen under tromme pumpning, blev tre sirup værelse operatører tidligere været ansat i op til fem timer om dagen på denne opgave alene. Det tager ikke et geni for at se den betydelige sum, der er blevet reddet - et tal, der sikrer en meget hurtig tilbagebetalingstid på Purity investering.

"Der er ingen tvivl om, at sinus pumpe teknologi har reduceret vores make-up tid og tillod større produktion tid," siger Purity produktionsdirektør, Stuart Nalley. "Desuden, evnen nemt at variere hastigheden via en inverter til at matche det, at produktet håndteres, er til stor gavn og giver os mulighed for at pumpe koncentrat spænder fra semi-frosne juice til tykke pureer."

Blid men robust

MasoSine pumper har et sinusformet rotor til blid, lav forskydning produkt håndtering, mens deres tunge konstruktion betyder, at de kan også håndtere højt tryk applikationer. Hr. Nalley siger, at "pumpe er robust, enkel konstruktion og nem at skille ad for inspektion og rengøring".

Succesen af ​​pumpen udskiftning projekt er endnu en afspejling af Renhed fremrykning i de seneste år. For eksempel, at selskabet for nylig bygget til formålet en 1.5 million £ nationale distributionscenter i Wednesbury, West Midlands. Flytningen er baseret på succesen med sine premium saft drikkevarer rækkevidde, der er kendt som Juice Burst ™, hvor øgede salg kræver nu distribution af mere end 500,000 flasker om ugen. I alt Renhed s tappeanlæg i dag producerer mere end 18,000 flasker i timen, mere end en måneds produktion i forhold til produktionen i 1892.

www.wmpg.co.uk

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.