← Tilbage til Pumper kategori

VEDLIGEHOLDELSE FORDELE HJÆLP november ® MONO ® markere sig PÅ DANSK spildevandsanlæg

Fordelene af november ® Mono ® 's EZstripTM teknologi blev fremhævet af en ny ordre fra en dansk rensningsanlæg. Når sourcing pumper til en ny slam afvanding proces, Odense Renseanlæg valgte 8 Mono EZstripTM kage pumper og 16 Compact C Range skrider kavitetspumper.

Beslutningen var baseret på den reducerede vedligeholdelse tid pumperne tilbyder sammen med hurtig levering fra Mono. De samme fordele førte også plantens ingeniører til at specificere Mono s EZstripTM og Compact C Område pumper til brug på nye polymer doseringsudstyr, der blev bestilt, snarere end konkurrenten pumper, der blev tilbudt som standard.

"Da vi blev opfordret til at byde på slamafvandingsprocessen, tog vi en EZstripTM demonstrationspumpe til fabrikken," forklarer produktchef Michael Roug fra AxFlow A / S, Monos danske distributør, der leverede pumperne. "Vi forklarede, hvordan det kunne demonteres, afmonteres og opretholdes in situ, alt sammen i en brøkdel af den tid, processen normalt tager. Sammenholdt med, at Mono også var meget konkurrencedygtig med hensyn til omkostninger og leveringshastighed, gjorde det det nemt. "

Mono er EZstripTM pumper indarbejde de bedste aspekter af Mono er grundigt dokumenterede Compact C Range pumper, og kan reducere den nødvendige tid til at udskifte en rotor, stator, kobling stang og drive toget med op til 95%, skære den typiske daglange vedligeholdelse operation til bare 30 minutter.

For mere information besøg http://www.mono-pumps.com

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.