← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

LITER METER SUPPLIES METERS TIL OAKWELL CHEMICAL INJECTION SKID

flowmålere

Britisk flowmeter specialist liter meter (www.litremeter.com) har afsendt 43 VFF positive forskydnings flowmeters til Singapore-baserede Oakwell Engineering (www.oakwell.com.sg).

Målerne vil blive brugt i strømningsmåling af voksdispergeringsmidler og hældpunktspressmidler (PPD) på en kemisk indsprøjtningsliste til Al Jalilah-feltet ud for Dubai. De måler strømmen af ​​kemikalier til en nøjagtighed af 0.5 procent, hvilket gør det muligt at kontrollere deres anvendelse til en meget høj tolerance.

Voksdispergeringsmidler anvendes til at opdele hinanden og forhindre reformering af carbonhydridslamaflejringer og forbedre væskestrømmen ved at reducere væskens viskositet. PPD'er anvendes til at reducere viskositeten af ​​olie og for at bevare strømningshastigheden ved at forhindre opbygning af vokskrystaller ved lave temperaturer.

Slamaflejringer består typisk af varierende koncentrationer af carbonhydrid, asfalten, paraffin, vand og uorganiske materialer. De findes almindeligvis i lagertanke og fartøjer, produktions- og transportrørledninger, processystemer og carbonhydridproducerende formationer, hvor de har en negativ indvirkning på strømmen af ​​råolie fra brøndhovedet.

Produktionstab, der skyldes blokering, er høj, så beskyttelsen af ​​rørledninger fra dannelsen af ​​asfalten og kulbrinteaflejringer og reducering af hældepunktet (den laveste temperatur, som olie let vil flyde) er store bekymringer i offshore-operationer. Strømforsikringsstrategier giver beskyttelse under normal drift, opstart og nedlukning.

Liter Meter VFF positive forskydnings flowmålere måler den korrekte mængde dispergeringsmiddel og nedbrydende kemikalier, der er nødvendige for at tilvejebringe strømningsforsikring. Nøjagtig måling af dyre kemikalier betyder, at olieselskaberne kan holde omkostningerne nede, samtidig med at der sikres optimal strømning for at sikre fortsat produktion.

Oakwell valgte LMM-meter, fordi de er alsidige og fungerer præcist ved de krævede strømningshastigheder og tryk - i dette tilfælde 10 liter per time (l / h) ved 120 bar og 13 l / hr ved 190 bar. Derudover kunne Liter Meter levere instrumenter med integreret hovedmonteret skærm med den relevante ATEX-certificering.

VFF flowmåleren er egnet til måling af væsker ved trykgrader op til 4,000 bar (60,000 psi) og strømningshastigheder fra 0.0004 l / m (0.5 liter pr. Dag) til over 270 l / min. Det er af egentligt sikkert design og fremstillet til at fungere pålideligt ved temperaturer fra -40 til 100 ° C.

Liter Meter CEO Charles Wemyss sagde: "Liter Meter's VFF flowmåler er ideel til brug i olie- og gasindustrien og især til lavflow / højtryks applikationer.

"Års erfaring inden for kemisk indsprøjtning på land og offshore har bekræftet instrumentets evne til pålideligt at måle væsker under ekstreme forhold med både temperatur og tryk."

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via