← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

LITER METER LEVERER målere til Oakwell kemiske indsprøjtningssystemer SKID

flowmålere

UK flowmeter specialist Liter Meter (www.litremeter.com) Er afsendt 43 VFF forskydningssystmer flowmålere til Singapore-baserede Oakwell Engineering (www.oakwell.com.sg).

Målerne bliver anvendt i flowmåling af voks dispergeringsmidler og flydepunktsnedsættende (PPD) på en kemisk injektion udskridning til Al Jalilah feltet fra Dubai. De måler strømmen af ​​kemikalier til en nøjagtighed på 0.5 procent, hvilket gør det muligt at kontrollere deres anvendelse til en meget høj tolerance.

Voks dispergeringsmidler anvendes til at bryde ud og forhindre gendannelse af kulbrinte slamaflejringer og forbedre fluidstrømning ved at reducere viskositeten. PPD anvendes til at reducere viskositeten af ​​olie og til at opretholde strømningshastigheden ved at forhindre ophobning af vokskrystaller ved lave temperaturer.

Slamaflejringer er typisk sammensat af varierende koncentrationer af carbonhydrid, asfalten, paraffin, vand og uorganiske materialer. De er almindeligt forekommende i lagertanke og skibe, produktion og transport rørledninger, proces-systemer og kulbrinte-producerende formationer, hvor de har en negativ indvirkning på strømmen af ​​råolie fra brønden hovedet.

Tab af produktionen forårsaget af blokering er høje omkostninger, så beskytter rørsystem fra dannelsen af ​​asphaltenpartikler og kulbrinteforekomster og reducere flydepunktet (den laveste temperatur, hvor olie nemt vil flyde) er væsentlige bekymringer i offshore. Flow assurance strategier yde beskyttelse under normal drift, opstart og nedlukning.

Litre Meter VFF fortrængningspumper flowmålere måle den korrekte mængde dispergeringsmiddel og depressive kemikalier er nødvendige for at levere flow sikkerhed. Nøjagtig måling af dyre kemikalier betyder, at olieselskaberne kan holde omkostningerne nede og samtidig sikre, at den optimale flow opretholdes for at sikre en fortsat produktion.

Oakwell valgt Litre Meter VFF målere, fordi de er alsidige og drive præcist på de nødvendige strømningshastigheder og tryk - i dette tilfælde 10 liter i timen (l / h) ved 120 bar og 13 l / time ved 190 bar. Derudover Litre Meter var i stand til at levere instrumenter med integreret hovedmonteret display med passende ATEX-certificering.

VFF flowmåler er egnet til at måle væsker ved trykklassifikationer op til 4,000 bar (60,000 psi) og flowhastigheder fra 0.0004 l / m (0.5 liter om dagen) til over 270 l / min. Det er egensikker design og fremstillet til at fungere pålideligt ved temperaturer fra-40 til 100 ° C.

Litre Meter CEO Charles Wemyss sagde: "Litre Meter s VFF flowmåler er ideel til brug i olie-og gasindustrien og navnlig for lavt flow / højtryks applikationer.

"Mange års erfaring i kemiske injektion applikationer onshore og offshore har bekræftet instrumentets evne til pålideligt at måle væsker under ekstreme forhold for både temperatur og tryk."

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.