← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Lafarge overvåger kritiske instrumenter på afstand med trådløse adaptere fra ABB

Lafarge Gipsplader kan overvåge kritiske feltinstrumenter fjernt fra planten kontrolrummet efter indførelsen af ​​FieldKey trådløse adaptere fra ABB.

"Vi ville tidligere har haft til fysisk at gå til hvert enkelt instrument og trække fra de oplysninger på en bærbar computer," siger elektriker Matthew Pepper. "Nu kan vi afhøre instrumenter på afstand, hvilket er specielt nyttigt, hvor adgangen er et problem."

Bristol Fabrikken deltog i et vellykket forsøg på prototype trådløse adaptere fra ABB i begyndelsen af ​​sidste år, og er nu fulgt op med installation af flere kommercielle FieldKey enheder. Disse bruges til at kontrollere udførelsen af ​​kritiske instrumenter, og flyttes rundt på hjemmesiden for at overvåge eventuelle instrumenter, ingeniører mistænkte kan opleve et problem.

"Vi ved hjælp af adaptere til at kontrollere, at der er ingen system fejl på instrumenterne, tjek kalibreringer og foretage justeringer finjustering," siger Mr. Pepper. "Vi er ikke i øjeblikket søger at bruge dem til proceskontrol på vores eksisterende produktion operationer, men vi vil overveje dem i nye installationer i fremtiden."

FieldKey adaptere er hurtige og nemme at passe på eventuelle instrumenter med 4-20mA HART kommunikation. På Lafarge site, for eksempel, bliver de brugt med udstyr fra mindst tre forskellige producenter.

De adaptere er lille og har en roterende antenne, således at de kan monteres i ekstremt trange, hvis nødvendigt. De bruger også energi høst, der tager magten fra 4-20mA løkke, så de ikke behøver batterier. Uden behov for hardwiring til netværket, kan hver FieldKey installeres i mindre end tre minutter, hvilket eliminerer behovet for en fabrikslukning og eventuelle deraf følgende virkninger på det eksisterende kontrolsystem.

De FieldKeys overføre data fra instrumenterne til et trådløst gateway. Den trådløse gateway har en Ethernet-port for at tillade proces optagere som ABB ScreenMaster SM500F og også asset management systemer som ABB Asset Vision. I tilfældet med Lafarge, er FIELDKEY adaptere integreret med virksomhedens eksisterende PACTware asset management system.

"Vi har haft strålende støtte fra ABB," siger Mr. Pepper. "The Lafarge site er et udfordrende sted at installere en trådløs løsning, fordi det er meget stort. Vi har også en masse højt niveau stålemner, der kan forstyrre signalet mellem FieldKey enheder og trådløse gateway. Vi kunne altid kontakte ABB for at få hjælp, når vi havde brug for. Jeg er meget tilfreds. "

ABB FieldKey tilføjer WirelessHART til enhver 4-20mA HART instrument, der giver fjernadgang til nye niveauer af processen, vedligeholdelse og konfiguration. Dens lille størrelse og kun to ledninger til at forbinde giver hurtig og nem installation, er dens standardparametre indstillet til at låse oplysninger, inden for målet instrument. Deltagelse i et trådløst netværk er enkel, tilslutte FieldKey via et ekstra kabelforskruning derefter wire det til løkken.

For mere information om ABB Fieldkey trådløse adapter, email [Email protected] eller ring 0870 600 6122 ref. 'FieldKey ".

ABB Measurement Products

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.