← Tilbage til temperatur og luftfugtighedsmåling & kontrol kategori

KS98-1 temperatur controller øger kedelvirkningsgrad

West Control Solutions, PMA, KS 98-1, Temperaturstyring, Process Control

PMA KS98-1 proces controller fra West Control Solutions er at øge den operationelle økonomi af damp og varmt vand kedel applikationer. Ved at bruge controlleren til at styre op til seks enheder, kan brugerne reducere energitab, vedligeholde tilgængelighed, og forhindre plante nedetid ved selektiv omskiftning af individuelle enheder til vedligeholdelse og reparation. Ingeniører kan også sikre en ensartet driftstid og slid af enheder via cyklisk drift.

Udfordringen i næsten alle anlæg er at reducere energiforbruget, en omkostning, som typisk tegner sig for en stor del af udgifterne. Driftsøkonomi i damp- og varmtvandsbeholderanvendelser bestemmes af effektiviteten af ​​komponentanordninger og udstyr, og reduceres betydeligt med suboptimale belastningsforhold. En effektiv måde at forbedre effektiviteten på er derfor ikke at levere den krævede energi via en enkelt stor enhed, men at distribuere den over flere mindre enheder.

En multifunktionsenhed som KS98-1 kan bruges til at tænde og slukke mindre enheder i en defineret rækkefølge i overensstemmelse med energibehovet. Ved at udøve præcis kontrol over hver enhed kan anlægget opnå den bedst mulige energieffektivitet, opnå større fleksibilitet i energikontrol og udvide vedligeholdelsesintervaller for styresystemet.

KS98-1 er en kompakt, frit konfigurerbar multifunktionscontroller, som giver stor fleksibilitet i udførelsen af ​​komplekse processtyringsopgaver i damp- og varmtvandskedler. Energibehov bestemmes af en PID-controller, som driver den individuelt styrede enhed. Hvis kontroludgangen overstiger forudindstillede grænser, betyder det ikke nok eller for meget energi er tilgængelig for at holde procesværdien konstant. Hvis det relevante setpunkt ikke er nået, og processen reagerer for langsomt, bliver en yderligere enhed tændt eller slukket som nødvendigt for at kunne styre efterspørgslen korrekt. Enhver enhed, der ikke er tilgængelig, for eksempel dem, der har slået fejl eller er blevet slukket for planlagt vedligeholdelse, overføres automatisk.

Regulatoren muliggør også automatisk korrektion af kontroludgang. Når en ekstra enhed er tændt eller slukket, korrigeres outputen fra den styreformede enhed automatisk for at kompensere for de ændrede energistrømningsforhold. Dette sikrer lineært procesrespons over hele belastningsområdet.

For at forlænge levetiden og forbedre effektiviteten endnu mere, kan enhederne anvendes på rotationsbasis med definerede intervaller, som spredes slid og driftstid på tværs af alle enheder. Denne omskiftning kan opnås manuelt eller automatisk, efter at en forudindstillet tid er gået. Typisk er den enhed, der har været i drift i længst tid, placeret i slutningen af ​​sekvensen og forlænger den resterende levetid, da den kun vil blive tændt under spidsbelastninger. For at give operatøren et komplet overblik over systemet, kan driftstiden for hver enhed logges og vises på controlleren.

Den 160 x 80 pixel LCD display KS98-1 muliggør søjlediagrammer eller Trendkurverne skal ses i høj opløsning, mens en omfattende funktion bibliotek er til rådighed til at støtte konstruktionen af ​​individuelle løsninger, fra analog signal konditionering til digital signal operationer, og kaskade styresystemer til komplekse fintmaskede reguleringskredse. For at maksimere antallet af systemer, hvor det kan bruges, er KS98-1 udstyret med et stort antal analoge og digitale ind-og udgange som standard, herunder mulighed for direkte tilslutning af lambda sensorer eller feltbus-forbindelse.

Regulering komponent enheder med en multi-funktion controller giver mange fordele, der øger effektiviteten og KS98-1 tilbyder disse ydelser i et yderst brugervenligt format.

For mere information kontakt venligst: Chloë Garrett, Marketing Communications Manager, West Control Solutions Tel: + 44 (0) 1273 810116 Fax: 01273 609990 Email: [Email protected] Web: www.west-CS.co.uk

West Control Solutions

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.