← Tilbage til Pumper kategori

JOHN CRANE Ydelser fra Ny kulåre PROCES I AUSTRALIEN

Flydende naturgas

John Crane GmbH annoncerede i dag den har fået tildelt en væsentlig ny kontrakt om levering manipuleret forsegling teknologiske løsninger til en større flydende naturgas (LNG) produktion i Australien, den største af sin art i verden.

Denne sejr understreger, hvor selskabets løbende program for forskning og udvikling gør det muligt at tilbyde avancerede produkter, der kan opfylde nye markedskrav som de opstår.

John Crane will supply 96 of its advanced Type 28 gas seals for first fit applications to Siemens AG, which will provide compressors for the upstream section of the AP-LNG project in Queensland. This project will involve extracting and transporting coal seam gas for conversion into LNG in the future.

Ordren omfatter også levering af 216 af John Crane vippefunktion pad tidsskrift og dobbelt stak hydrodynamiske lejer. Dette fremhæver bredt produktsortiment, der hjælper virksomheden blevet leverandør af valg for integrerede roterende udstyr løsninger.

Paul Cox, formand for John Crane, sagde: "Denne form for kul søm gas konvertering er en forholdsvis ny proces. Det faktum, at vi er i stand til at levere avancerede produkter, der allerede er grundigt bevist i brug fremhæver fordelene ved at udvikle løsninger, som opfylder vores kunders fremtidige behov samt deres nuværende. "

Det er en stor ny ordre på første-fit udstyr på et projekt, som har kapacitet til at producere 18 millioner tons LNG. ”Det viser potentiale størrelse af eftermarkedet muligheder, som vil følge, og dem er muligheder, hvorfra John Crane nu er ideelt placeret til at drage fordel,” Mr. Cox tilføjet. ”Dette projekt afspejler også den seneste opsving, vi har set i første-fit projekter, især på strandede projekter, som nu bliver bragt tilbage i drift. Dette skaber en række nye muligheder i begge sektorer udvinding og raffinering, hvoraf mange vi har været i stand til at konvertere i nye ordrer.”

For yderligere oplysninger eller kontakt John Crane på + 44 (0) 161 886 5993, eller besøg www.johncrane.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.