← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Industry-Leading Metal Detectors Nøgle til Aggressive Expansion Program For Doughnut Maker

friskbagte varer

Investeringer i fire Stealth Metal Detectors fra Fortress Technology har underbygget et aggressivt ekspansionsprogram for det nordamerikanske bagerfirma, Donut Peddler. Tilstedeværelsen af ​​pålidelige, førende metaldetektorer har gjort det muligt for den dynamiske donutproducent at hæve sine linjer til de bedste fødevaresikkerhedsstandarder, opfylde Good Manufacturing Practice-kravene og vinde tillid hos nye detailkunder.

Som med Amerika oplever det europæiske donutmarked vækst med specialforretninger og bagerier de primære distributionskanaler. Globalt forventes markedet at nå omkring USD 55.0 mia. Ved 2024, der vokser ved en CAGR på 5.2% i prognoseperioden (2016-2024).

I løbet af tre år er Donut Peddler gået fra at være en enkeltbageri, der betjener en enkelt stat, til en multisite-virksomhed, der leverer detailhandlere på tværs af ni nordamerikanske stater.

"Vi stræber altid efter perfektion med hensyn til effektivitet, fødevaresikkerhed og kvalitet. Vi ønsker at ramme de højeste industristandarder og sørge for, at vi beskytter vores kunder og slutbrugerne med et sikkerhedsprogram, de har tillid til. Metaldetektion tilføjer et andet lag af "failsafe" beskyttelse " forklarer Jason Yada, National Sales Director på Arizona-baserede Donut Peddler.

"Vi har set en sneboldseffekt i de sidste tre år. Når vores kunder ser, hvad vi er i stand til, vil de arbejde sammen med os på andre områder. Vi har fyret på alle cylindre for at imødekomme denne vækst " siger jason

For at holde trit med efterspørgslen så 2017 åbningen af ​​to nye bagerier - i Chattanooga, Tennessee og Charlotte, North Carolina, og Donut Peddler åbnede to yderligere steder sidste år i Orlando, Florida og Houston, Texas.

Virksomheden producerer nu mere end 800,000 leverancer hvert år og transporterer over 60 millioner donuts, kanelruller, æblefritter og andre friskbagte varer til nærbutikker over hele Nordamerika.

Virksomheden havde altid ønsket at investere i metaldetektering, men havde brug for en forretningsmæssig begrundelse for investeringen. Denne hurtige udvidelse gav mulighed for og den kommercielle sag, som Donut Peddler havde brug for.

donut peddler

Mund til mund

"Vi kiggede på forskellige muligheder og leverandører, samlede citater og bad kolleger i branchen om at dele deres erfaringer. Vi modtog positiv feedback fra alle, der havde ejet en fæstningsenhed - ingen havde noget negativt at sige om dem. " minder om Donut Peddlers Jon Dairman, Senior Operation Manager - Procurement.

Donut Peddlers korte, hvad angår det, det ønskede fra metaldetektorer, var ligetil. "Bare for at opdage metal. Vi ønskede ikke nogen klokker og fløjter, bare noget pålideligt - jeg ønskede det ikke at være et problem for at kunne sætte det og glemme det. " siger jon

Fra et metaldetekteringsperspektiv var projektet ikke helt ligetil. Donuts kommer ud af frituregryden og på en 12ft køletransportør lavet af høj temperatur bælte. Donut Peddler ønskede at montere detektorer på dette tidspunkt, da det giver den sidste mulighed for at kontrollere donuts, inden de pakkes i plastikbakker, der sidder i metalkurve.

Men kombinationen af ​​høje temperaturer og fugt skaber en "produkteffekt", som kan forvirre metaldetekteringsudstyr, da det ikke kan diskriminere mellem denne og den faktiske metalforurening. Dette kan resultere i hyppige falske afvisninger, der udløses.

Med Donut Peddlers linjer løbende ved hastigheder af 160-donuts pr. Minut kunne virksomheden ikke underholde muligheden for, at falske afslag forstyrrer produktionen.

Heldigvis kunne Fort Stealth metaldetektorer opnå en pålidelig ydeevne på dette produkt. Kombinationen af ​​kraftfuld digital signalbehandlingsteknologi - en teknisk platform, der driver detektoren, giver højhastighedsspecifikation.

stealth kit

Mens dobbeltfrekvensbetjeningen letter automatisk kompensation for ekstreme produktegenskaber. Al forarbejdningskraften findes på et bord, i modsætning til flere brædder, der ofte findes på konkurrentmodeller. En af de tekniske Fortress-funktioner - FM Software - forbedrer også detektorens ydeevne og stabilitet, især i vanskelige applikationer.

Disse tekniske og mekaniske egenskaber sikrer, at signaler, som følge af mekanisk, elektrisk, luftbåren og produkt, annulleres eller elimineres. Dette gør det muligt for detektoren at identificere signaler, der er skabt af de tre typer af metaller, jernholdige, ikke-jernholdige og 300-serien rustfrit stål, der overvinder risikoen for falske afvisninger.

Fire fulde conveyor Stealth-systemer installeres på linjer i firmaets bagerier i North Carolina, Tennessee og Florida. Da Donut Peddler fortsætter med at forfølge en ambitiøs mellemstatlig vækststrategi, viser evnen til at demonstrere dette niveau af stringens gavnlig, siger Jason:

"Vi ser allerede, at der er forbedret produktbeskyttelse på plads, har potentialet til at låse op for forskellige kunder. Nogle af de potentielle kunder, vi nåer ud til, er endnu mere opmuntrede i at arbejde med os, da de lærer om vores brug af den robuste metalopdagelses HACCP-plan, vi har på plads. "

COAST-TO-COAST DONUT LEVERINGER

  • For kun tre år siden var Donut Peddler i stand til at servicere den enkeltstående stat i Arizona. På det tidspunkt leverede virksomheden over hele staten med ca. 6,000 miles kørt om natten.
  • I dag drevet Donut Peddler godt over 25,000 miles hver nat (det svarer til at cirkulere planetens jord), og leverer donuts til værdifulde kunder.
  • Lined up end-to-end i en ret linje, donuts leveret af Donut Peddler i 2017 vil strække fra Los Angeles, Californien, til New York og tilbage - svarende til 5,000 miles af donuts scannet gennem Fortress metal detektorer årligt i Donut Peddler faciliteter.

www.fortresstechnology.co.uk

Fortress Technology (Europe) Ltd

Vi er en førende designer og producent af "Phantom" & "Stealth" mærkevaredetektionssystemer til en bred vifte af markeder for at tilfredsstille både kunde- og forhandlerkoder, herunder BRC.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.