← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Industriel flydende fast separator til spildevand

flydende fast separator

Faststoffer fjernes fra spildevand ved hjælp af en industriel flydende fastskiller for at sikre, at vand kan genanvendes

Ecuries de la Picaute, et belgisk ridecenter med speciale i rehabilitering og hydroterapi hjælper heste med at komme sig efter kirurgi, skader eller ulykker ved hjælp af en række teknikker, herunder balneoterapi og fysisk træning. Virksomheden nærmede sig Russell Finex for at finde en løsning til at filtrere vandet, som anvendes under hydroterapisessionerne.

Under de fysiske træningsprogrammerne på hydroterapien vil hestene udskille sig i vandet, hvilket betyder, at animalsk affald skal rengøres fra vandet for at forhindre uhygiejniske forhold for medarbejdere og heste.

I starten anvendte centret et statisk sandfilter til fjernelse af animalsk affald fra vandet, men dette filtreringssystem kunne ikke håndtere den krævede gennemløbshastighed. Filtret blev ofte rengjort manuelt, hvilket var en ubehagelig og uhygiejnisk opgave og resulterede i nedetid mellem eller undertiden under træningssessioner.

Derfor søgte virksomheden en adskillelsesopløsning, som effektivt kunne fjerne faste stoffer fra vand kontinuerligt og eliminere nedetid og vendte sig til Russell Finex, globale sigtnings- og filtreringsspecialister med 85 års erfaring i filtreringsindustrien. Russell Finex vurderede kravene og tilbød Russell Liquid Solid Separator ™ til test på kundens websted.

Med et lille fodspor, den industrielle flydende faste separator fjerner kontinuerligt bløde eller fibrøse materialer fra væsker og opslæmninger. Russell Liquid Solid Separator ™ med høj kapacitet, der kan opnå strømningshastigheder på op til 100,000 l / time, kunne mere end opfylde den krævede gennemløbshastighed på 1,000 l / h.

Download hele artiklen: Flydende faste separationsopløsninger til screening af spildevand

Russell Finex er grundlagt i 1934 og har erfaring med at levere vandforarbejdningsindustrien med en række separationsløsninger. Kontakt Russell Finex i dag for at finde den bedste løsning til dine behov.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.