← Tilbage til temperatur og luftfugtighedsmåling & kontrol kategori

Hvordan køle løsninger løser stamme og trykpåvirkning på honing / kedelige maskiner

To nye køleløsninger er blevet udtænkt for at løse de problemer, som konsekvent store niveauer af belastning og pres på honing / kedelige maskiner på globalt produktionsvirksomhed. Selskabet er forpligtet til at fremme dimensionering teknologi og beslægtet udstyr til industrielle applikationer.

ICS Cool Energy har leveret kølesystemet for at lette spændingen ved honing / kedelige maskiner uden at gå på kompromis med evnen eller strømmen til den globale højpræcisions honing systemproducent. Fabrikanten har specialiseret sig i at udvikle systemer til bore dimensionering industrien og har en række produkter, der bruges til at støtte en række industrier, herunder olie & gas, hydraulik, motorbygning og brændstofinjektorer.

Den globale kedelige selskab bruger reaming maskiner til borehuller med præcision nøjagtighed i forskellige produkter. Alligevel konsekvent store niveauer af belastning og pres er placeret på hver maskine værktøj bit og kræver derfor en sikker, omkostningseffektiv og pålidelig metode til at køle udstyret ned til en passende temperatur.

ICS Cool Energy leverede to løsninger til at give virksomheden en fleksibel tilgang, som bedst passer til sine krav. Den første skitserede placeringen af ​​en pakket TAEevo-køler oven på en metalholdingstank fyldt med olie, der tjener som et passende punkt, hvorfra TAE-enheden kunne udtrække olien gennem en sidemonteret varmeveksler, inden den returneres afkølet og klar til genanvendelse.

Den anden løsning indebærer en lille udskridning monteret chiller byder på en oliepumpe og veksler udskridning monteret direkte på TAEevo enheden. Denne ordning ville se, der er beliggende i umiddelbar nærhed til slibestenen olietanken, der sikrer en praktisk og holdbar metode til køling og recirkulere væsken.

Den TAEevo enhed, med køling kapaciteter fra 1.4 til 176kW tilbyder brugerne en høj grad af effektivitet, uden nogensinde at skulle gå på kompromis med kapacitet og direkte magt, der sikrer en mere pålidelig fortsættelse af virksomhedens processer, mens langt mindske deraf nedetid.

Kevin Whyte, direktør hos ICS Cool Energy forklarer: "Den TAE luftkølede vandkølers fleksibilitet danner grundlaget for begge løsninger, der skal oprettes, og tilbyder honey systems producenten to unikke metoder til at forbedre sine specialiserede kedelige processer."

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.