← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Højtydende selvrensende filter til viskøse klæbemidler

filterviskøse klæbemidler

Den førende akrylharpiksproducent optimerer sin klæbemiddelproduktion ved at erstatte traditionelle statiske strainer med automatiske selvrensende filtre

Lucite International Group Ltd. (kendt som Lucite) er verdensledende inden for design, udvikling og fremstilling af akrylbaserede produkter. Som en del af Mitsubishi Chemical Corporation har virksomheden mange fabrikker rundt om i verden, der producerer polymerer, monomerer, kompositter og harpikser til forskellige anvendelser, herunder dental, medicinsk, belægninger, klæbemidler og glas. På sit produktionsanlæg i Newton Aycliffe, Storbritannien, fremstiller Lucite en række premium specialpolymerer og harpikser, der er specielt designet og udviklet sammen med sine kunder.

Lucite havde tidligere haft vanskeligheder ved filtrering af en klæbende harpiks, der blev brugt til fremstilling af kirurgiske plaster. Et nøglefase i harpiks proceslinjen er filtrering - der sikres overdreven kontaminering, såsom fremmede partikler, og agglomerater fjernes. Dette garanterer produktets kvalitet og konsistens - et centralt krav til en medicinsk anvendelse - samt beskyttelse af nedstrøms processen med membranfiltrering. Filtrering af disse højviskositets klæbende klæbemidler kan imidlertid være vanskeligt, og Lucite havde ramt problemer ved anvendelse af traditionelle statiske kurvstrimler til udførelse af filtreringsprocessen.

Efter at have tidligere påberåbt sig selvrensende Russell Eco Filter® til andre applikationer, konsulterede Lucite igen Russell Finex til en løsning til filtrering af klæbende harpiks. Opløsningen var en EF803 selvrensende Russell Eco Filter®. Disse inline-filtre giver en effektiv løsning til at sikre kvaliteten af ​​væsker med høj viskositet, såsom klæbende harpikser, og har kapacitet til at opfylde Lucite's nødvendige gennemstrømning af 400 liter per time.

Virksomheden udnytter også yderligere Russell Finex separationsudstyr på en separat produktionslinje på Newton Aycliffe-webstedet, herunder vibrationsafskillere for at sikre kvaliteten og konsekvensen af polymerperler.

Læs hele artiklen her: Klæbemiddelproducenten forbedrer produktkvaliteten med automatisk selvrensende filter

Russell Finex har 85 år leverer innovative separationsløsninger til en række forskellige industrier. Kontakt Russell Finexfor at finde ud af mere information om det automatiske in-line filter og hvordan det kan passe ind i din nye eller eksisterende behandlingslinje.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.