← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos - videnskaben bag brandbeskyttelse

FM brandpumper og Grundfos Remote Monitoring (GRM) system

Fisher Scientific er en førende leverandør af laboratoriekemikalier og udstyr, der opererer fra et stort websted i Loughborough og beskæftiger 450 mennesker. Som virksomhed leverer de 170,000 specialiserede videnskabelige produkter - hvoraf mange er meget brandfarlige.

På grund af en katastrofal site-brandpumpesvigt havde virksomheden et presserende krav til et mere robust system med bedre fjernovervågningsfaciliteter. Så Fisher Scientific valgte at kontakte specialfyret i Grundfos Pumps for at søge deres input til at designe en forbedret løsning.

Efter konsultation specificerede og leverede Grundfos 2 FM brandpumper og et Grundfos Remote Monitoring (GRM) system, der omfattede trådløse systemer. Det nye GRM-system betyder nu, at enhver situation, der opstår, vil blive fanget og formidlet via en række kommunikationsmuligheder, herunder SMS, email og telefon. Denne sikkerhed er støttet af Grundfos Service, der er forbundet inden for GRM-linket. Derudover tilbyder dette Grundfos GRM-system også en række kontinuerlige overvågningsoptioner, der er specifikke for dette sites krav.

Vi kender alle de ødelæggende konsekvenser af brand, men er i stand til at installere et skræddersyet system, som ikke kun har evnen til at holde ild under kontrol, men som også kan fungere som et intelligent brandkommunikationshub, betyder, at disse Grundfos GRM-systemer har taget forebyggelse til en helt nyt niveau.

Litteratur Request
Grundfos
Grovebury Road, Leighton Buzzard
Senge LU7 4TL
e-mail: [Email protected]
Tlf: 01525 850000
www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.