← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos LIFELINK delivers water in Kenya

Accessibility to good quality drinking water, is still a daily challenge for many people – especially those living in rural communities in Africa, Asia and Latin America. A recently signed contract between Grundfos LIFELINK and the Red Cross in Kenya means that 150,000 people stand to benefit from being able to easily access clean water because of this most recent agreement.

Grundfos LIFELINK A / S er et nyligt dannet datterselskab af den globale pumpegigant og er oprettet for at levere automatiserede vandforsyningssystemer, hvor de er mest nødvendige. Disse banebrydende systemer kombinerer en avanceret Grundfos SQFlex nedsænket pumpe, der drives af solpaneler. Dette virker i takt med mobiltelefon- og dataoverførselsteknologi, som igen kobler til et forudbetalingssystem.

Denne innovative forretningsmodel betyder, at landsbyer og lokalsamfund kan købe ordningen og finansiere den gennem en lokal mikrofinansieringspartner. Tilbagebetalinger foretages af brugere, der betaler for deres vand via mobiltelefoner, hvoraf en vis mængde bruges til at betale for løbende service- og reparationsarbejde. Det forventes, at lokalsamfundene har betalt for disse systemer inden for 5 år, hvorefter de, hvis de ønsker det, kan vælge at fortsætte med at betale et lille beløb til dækning af servicekostnader. Disse systemer kan ses over internettet og sender automatisk en fejlmeddelelse, når det kræves, i form af en SMS til LIFELINKs lokale serviceafdeling.

Dette er en ordning med global betydning, da det giver en langsigtet overkommelig løsning, der leverer rent vand til dem der har brug for det mest. Grundfos er stolte over at være navnet på en sådan innovativ løsning, der har mulighed for at gøre en langvarig forskel på livet for så mange mennesker.

GRUNDFOS Pumps Ltd
Grovebury Road, Leighton Buzzard
Bedfordshire, LU7 4TL
England
Telefon: (+ 44) 1525 850000
www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.