← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos doseringspumper hjælper med at distribuere 39 Million flasker vin pr. År

vin alle årstider

Vinfremstilling er et af verdens ældste erhverv, da dets oprindelse kan spores tilbage til c. 6000 BC, til de gamle stammer i Kina.

Italiensk vin kan spore sin historie tilbage næsten lige så langt til 4000 BC. Gennem årene har den opbygget et godt ry for både den kvalitet og sort, som den tilbyder sine dedikerede globale forbrugere i dag.

Et sådan nyligt eksempel på denne fortsatte succes findes i et produktionsanlæg udenfor Verona på IIe Grupo Vin Italiano-webstedet, hvor de hvert år ansvarlig for aftapning og distribution af 39 millioner flasker vin hele året rundt.

Opretholdelse af ensartet kvalitet er af afgørende betydning, og en del af denne proces leverer nøgle ingredienser præcist. Det er her Grundfos doseringspumper spiller deres rolle for at sikre ensartetheden af ​​udgangen, via et skræddersyet system, der indeholder målepumper og betjeningselementer, der er designet til at levere den nødvendige præcision og pålidelighed.

Denne evne til at kunne udvikle systemets sofistikation, der sikrer den konsekvente levering, der kræves af en så krævende applikation, kommer alt sammen til at levere moderne løsninger til støtte for dette gamle ritual, der ikke viser tegn på at falde ud af favør. Grundfos er stolte af at spille deres rolle og hæve et glas for at sige 'Saluti' til de næste 6000 år.

Besøg www.grundfos.co.uk at se flere case story eksempler.

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.