← Tilbage til Pumper kategori

Granit præstation af Börger pumper på Carron Phoenix

Høj viskositet, høje temperaturer og en meget hård at håndtere harpiks kan ikke stoppe Börger's pumper fra at bevise en rungende succes hos den berømte vaskefabrikant Carron Phoenix.

Börger's skræddersyede løsning har sine ATEX-godkendte pumper designet med specielle pressede mellemkamre og talrige indviklede funktioner for at klare den meget udfordrende applikation.

Iain Constable, projektingeniør på Falkirk-baserede Carron Phoenix, sagde: "Vi har foretaget en meget lang udvælgelsesproces for at finde en passende udskiftning af pumper, vi oprindeligt havde, der ikke kunne klare harpiksen i vores granitvaskfremstilling. Det har alle været det værd, fordi Börger pumperne virker meget godt og er meget nemme at betjene ".

Han tilføjede: "Vi har haft god kommunikation med Börger, som har gået ud af deres måde at give os en meget skræddersyet og langsigtet pumpeløsning".

Carron Company's rødder er bedst kendt for sine stilfulde dræn og vandhaner, som en jernstøberi i 1759, der fortsætter med at drive den industrielle revolution i Skotland til et punkt, hvor det beskæftigede 5000-folk, drev sin egen flåde af dampskibe og selv udstedte sin egen valuta til global handel.

Börger Pumps
01902 79 89 77
[Email protected]
www.boerger.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via