← Tilbage til Sensors kategori

Fodbold teknologi fra 'Tyskland! "

Mens verdensmesterskabet manglede mållinjeteknologi, mener Leuze electronic, at laserdetektor-sensorer havde mindst en ansøgning i fodbold i juni.

I mediedækning før og til en vis grad under VM har sikkerhed været et konstant emne til diskussion om tv og radio. Kombinerer sikkerhed, fodbold og navnet 'David' på en noget uhyggelig måde, beskytter Leuze electronics sikkerhedslaserskanner beskuerne mod David's støvler.

'David' er resultatet af et projekt ved Institut for Industriel Automatisering og Software Engineering (IAS) fakultet ved universitetet i Stuttgart. En to meter lang automatisk fodboldstøv blev David præsenteret for offentligheden under en "Science of Science" på campus i juni.

Denne David kan nøjagtigt fyre bolde på et mål på 80 miles per time. RS4-sikkerhedslaserscanneren fra Leuze electronic, som er vist på billedet på forsiden af ​​aluminiumekstruderingsrammen, sikrer, at tilskuerne holdes ude af skade. Det opdager pålideligt om, hvorvidt nogen er placeret i Davids farezone, da det forbereder sig til at sparke og i så fald afbryder Davids kontrolsystem straks processen; bolden er ikke sparket og ingen er skadet.

Et andet IAS-projekt er en "spiller" udstyret med sikkerhedssensorer fra Leuze electronic kaldet "GOALIAS". Denne automatiske målmand kan stoppe bolden selv ved Davids høje hastigheder, hvilket gør det langt bedre end en menneskelig målmand, uanset hvor mållinjen er.

Leuze electronic 'Sensor People' er ekspert på at levere løsninger til sensing, detektion, identifikation og maskinbeskyttelse. Evnen hos deres fodboldhold er bedst ignoreret.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.