← Tilbage til Pumper kategori

FLYGT SIKKER EN FORDELING GRATIS ZONE TIL FERIEMAKERE

Kloakpumpestationer

Da et stort feriehus og campingvognpark i Cumbria besluttede at opdatere sine 18 kloakpumpestationer, vendte virksomheden til Flygt.

Beliggende kun 20 minutter fra Lake Windermere, praler parken over 700 campingvogne og mange ekstra statiske feriehuse og tilbyder besøgende og ejere en bred vifte af sport, gåture og betagende omgivelser.

Forvaltningsvirksomheden ønskede at opdatere alle kloakpumpestationer for at bringe dem op til et acceptabelt præstationsniveau med det formål at have nulbrud for den kommende feriesæson. De nuværende pumpestationer lider af dårlig præstation med kiosken til elene og kontrolpanelerne viser tegn på alder. Der var også en vis bekymring for, at rørledninger uden potentialer kunne begynde at lække.

Parkeringsledelsen sagde: "Pumpestationerne havde brug for en seriøs overhaling for at bringe dem ajour og med kun begrænsede årlige midler til renovering af ejendomme blev det besluttet, at vi i år ville bruge pengene på pumpestationens renovering for at reducere nedetid. Det centrale spørgsmål var, at enhver renovering skulle være afsluttet på meget kort tid, faktisk den en månedlige årlige nedlukning. Vi har foretaget en undersøgelse af udførelsen af ​​alle pumperne, og der blev foretaget en række anbefalinger for at overveje.

"Jeg fandt ingeniører fra Flygt at være effektive, hjælpsomme og ubarmhjertigt positive ved flere lejligheder, som jeg mødte med dem - jeg kan ikke rose dem for højt."

Flygt, leder af pumpeteknologier og spildevandsløsninger, var glad for at tilbyde en gratis vurdering. Neil Siddons, Field Sales Engineer kommenterede: "Vi blev bedt om at tage et kig på betingelserne for kloaksystemerne og den effekt det potentielt kunne have på deres besøgende."

En af de vigtigste anbefalinger var, at niveau kontrollerne skal flyttes eller nulstilles, især stop / start og alarmkontakter på pumperne. "Vi ønskede at flytte disse til de anbefalede højder og erstatte alle, der ikke opfyldte de krævede standarder," siger Neil. "Dette ville forbedre både pålideligheden og ydeevnen af ​​pumperne."

Han fortsætter: "En af de største risici, der blev identificeret, var med hensyn til sundhed og sikkerhed: Arbejde med de involverede pumper skal klatre ind i huller, som kunne overstige 20ft dybt og var glatte. Vi følte også, at det var vigtigt, at udskiftningspumperne var aftagelige for at muliggøre, at det fremtidige arbejde kunne udføres sikkert over jorden. For at overvinde disse problemer og sikre et sikrere miljø for vores servicetekniker brugte vi vores Flygt Easylift. "

Flygt Easylift er en innovativ løfteanordning designet af Flygt Engineers til at overholde Work at Height Regulations ved løft af pumper og andet udstyr fra under jorden. Udstyret er en ideel løsning på farerne ved at arbejde over åbne rum, mandehuller, sumper og brønde og er anerkendt som en stor fordel for medarbejderne at løfte tunge eller besværlige materialer under jorden.

Neil fortsatte med at sige; "Vi placerede pumperne på længere længde styreskinner for at sikre, at pumperne i fremtiden kunne nås let og sikkert."

Ingeniører fra Xylem afsluttede arbejdet i den årlige en-måneders nedlukning i januar / februar; udskiftning af store rørlængder for at sikre, at der ikke længere er lækage, når parken er genåbnet for offentligheden. Neil Siddons forklarer: "Vi var på en meget stram tidsskala med masser af arbejde at gøre, men vi kunne færdiggøre alt til tiden. Det var kritisk, at arbejdet på kloaksystemerne blev færdiggjort inden feriesæsonen begyndte. "

Yderligere analyse af pumpesystemet viste, at en af ​​hovedpumperne var i ekstremt dårlig stand og havde behov for udskiftning. Den nye enhed blev monteret efter den årlige nedlukning, men blev udskiftet uden at forstyrre parkens drift. Pumpeudskiftningen var en ny generation Flygt N-pumpe, som har en anti-tilstopningshjul, der giver parken den mest opdaterede og effektive teknologi til rådighed.

Resultatet af det hårde arbejde og dedikation indebar, at der siden arbejdet ikke var færdige, ikke har været problemer eller nedetid.

Som en del af aftalen vil Flygt Service opretholde alle otte pumper på stedet hvert år for at sikre, at hver sæson kan være lige så vellykket. Parkforvaltningen konkluderede: "Vi er virkelig tilfredse med det arbejde, teamet har udført fra Flygt. For at få en breakdown fri sæson var vores ultimative mål og opnå det så hurtigt, det er et fantastisk resultat. "

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.