← Tilbage til Pumper kategori

Flowserve at give ny dybe brønd dykpumpe og motor til tysk Geotermisk Power Plant

Innovative Flowserve Pumpe og Converter til at hjælpe Tyskland opfylde sine Vedvarende energimål

Flowserve Corporation (NYSE: FLS), en førende leverandør af flow kontrol produkter og tjenester til de globale markeder infrastruktur, meddelte i dag, det blev tildelt en kontrakt om at levere en ny dyb brønd dykpumpe og motoren til Tyskland-baserede geotermisk kraftværk, Geothermische Kraftwerksgesellschaft Traunreut.

Udviklet i samarbejde med den tyske regering, er denne innovative, af høj energi dykmotor tog cirka fire år at kommercialisere og er designet til at hjælpe Tyskland opfylde sine mål for vedvarende energi. Ordren blev bogført i september.

Med en motor størrelse 850 kW (1,140 hk) og en strømningshastighed på 130 l / s (2,060 GPM), denne yderst manipuleret vertikal pumpe og oliefyldte motor er beregnet til at blive installeret i en dybde på 600 m (2,000 ft), og som anvendes til at pumpe vand med temperaturer op til 140 ° C (285 ° F). Når de geotermiske væsker nå overfladen, vil der produceres i et sekundært kredsløb damp bruges til at tænde turbinerne, der genererer elektricitet, hvilket skaber en vedvarende og miljøvenlig energikilde. Det planlagte geotermiske kraftværk vil generere elektricitet og varme til distriktet med en kapacitet på op til 5.5 MW el og højst 12 MW termisk energi.

"Flowserve er stolt over at være blevet valgt som partner af den tyske regering for at skabe denne innovative dybbrønd nedsænkbare pumpe," siger Tom Ferguson, formand for Flow Solutions Group. "Denne ordre hjælper med at størkne vores position som en førende pumpeproducent med evnen til at give vores kunder en række pumpeløsninger til et geotermisk kraftværk."

Forventes binære cyklus geotermiske anlæg til at komme online og levere varme i løbet af fjerde kvartal i 2013 og elektricitet ved udgangen af ​​2013.

Flowserve
5215 N. O "Connor Blvd. Suite 2300 Irving, Texas, USA 75039

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.