← Tilbage til Pumper kategori

Flowserve at give ny dybbrønd nedsænkbar pumpe og motor til tysk geotermisk kraftværk

Innovativ Flowserve Pump og Converter til Hjælp Tyskland Mød dets mål for vedvarende energi

Flowserve Corporation (NYSE: FLS), en førende leverandør af flowkontrolprodukter og -tjenester til de globale infrastrukturmarkeder, meddelte i dag, at det blev tildelt en kontrakt om at levere en ny dybbrønd nedsænket pumpe og motor til det tyskbaserede geotermiske kraftværk, Geothermische Kraftwerksgesellschaft Traunreut.

Udviklet i samarbejde med den tyske regering tog denne innovative, høj-energi nedsænkelige motor cirka fire år at kommercialisere sig og er designet til at hjælpe Tyskland med at opfylde sine mål for vedvarende energi. Ordren blev reserveret i september.

Med en motorstørrelse på 850 kW (1,140 hk) og en strømningshastighed på 130 l / s (2,060 GPM), er denne højmotorerede, lodrette pumpe og oliefyldte motor designet til at blive installeret på en dybde på 600 m (2,000 ft) og plejede at pumpe vand med temperaturer op til 140 ° C (285 ° F). Når de geotermiske væsker når overfladen, vil dampen, der produceres i et sekundært kredsløb, blive brugt til at dreje turbinerne, som genererer elektricitet, hvilket skaber en vedvarende og miljøvenlig energikilde. Det planlagte geotermiske kraftværk vil generere elektricitet og varme til distriktet med en kapacitet på op til 5.5 MW af el og højst 12 MW af termisk energi.

"Flowserve er stolt over at være blevet valgt som partner af den tyske regering for at skabe denne innovative dybbrønd nedsænkbare pumpe," siger Tom Ferguson, formand for Flow Solutions Group. "Denne ordre hjælper med at størkne vores position som en førende pumpeproducent med evnen til at give vores kunder en række pumpeløsninger til et geotermisk kraftværk."

Den binære cyklus geotermiske anlæg forventes at komme online og levere varme i løbet af fjerde kvartal af 2013 og elektricitet ved udgangen af ​​2013.

Flowserve
5215 N. O "Connor Blvd. Suite 2300 Irving, Texas, USA 75039

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.