← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Sikring af drikkevandstilførsel med lav turbiditet

lavt turbiditet drikkevand

Amazon Filters har udgivet en ansøgningsundersøgelse, der beskriver, hvordan to store kommunale vandleverandører bruger deres SupaSpun II R31 filtreringspatroner for at mindske risikoen for, at deres borehuller leverer drikkevand med høj turbiditet.

En af de kommunale vandleverandørers primære job er at kontrollere turbiditet. Uklarhed er forårsaget af partikler i vandet og er synonymt med overskyethed. Konsekvenserne for et vandforetagende at producere vand med høj turbiditet kan være alvorlige.

Ikke alene er der en reel sundhedsrisiko, hvis vandet når husstandene, men der er også betydelige finansielle konsekvenser og de efterfølgende public relations udfordringer, der uundgåeligt vil skade firmaets omdømme, værdi, tillid og troværdighed.

Derfor er turbiditet i dag en af ​​de kritiske foranstaltninger af vandkvalitet og bruges af både vandforsyningsvirksomheder og industriregulatorer for at sikre, at vandklarheden er acceptabel for forbrugerne.

De europæiske vandkvalitetsdirektiver, Verdenssundhedsorganisationen og Det Forenede Kongeriges drikkevandsinspektorat angiver, hvad der kræves for at sikre, at det leverede vand er "sundt", og grumlighedsgrænser er typisk angivet til <1 NTU (Nephelometric Turbidity Units) og er ofte sat til <0.5NTU.

Som en af ​​Europas førende producenter af procesfiltreringssystemer har Amazon Filtre en fremragende track record for at levere statiske og mobile skidmonterede filtreringssystemer for at sikre lav vandforsyning. Typisk er disse skræddersyede vandturbiditetsstyringssystemer baseret på Amazon filters SupaSpun II R31 filtreringsteknologi.

Tilgængelig i absolutte vurderinger fra 0.3 til 180μm, giver den unikke konstruktion af SupaSpun II R31-filtre et langvarigt problemfri driftsliv og ensartet pålidelig ydeevne.

Disse højtydende dybdepatronfiltre har en præcisionsgraderet porøsitet, der giver absolutte klassifikationer, uovertruffen smudsholdingskapacitet og fremragende strømningshastigheder. SupaSpun II R31 patronfiltre har vist sig at overholde en række drikkevandsbestemmelser.

For at læse ansøgningsstudiet i sin helhed bedes du venligst besøge her.

For yderligere oplysninger om regulatoriske kompatible filtreringssystemer for at sikre din vandforsyning klarlægg venligst venligst Amazon Filtre på + 44-1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.