← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

EMERSON'S SMART WIRELESS TECHNOLOGY MONITORS WATER ANVENDELSE PÅ GLAXOSMITHKLINE I IRLAND

GlaxoSmithKline

Selvorganiserende netværk forbinder Rosemount® trådløse tryk- og flowtransmittere; giver netværk til fremtidig udvidelse

Emerson Process Management's Smart Wireless teknologi gør det muligt for GlaxoSmithKline at overvåge vandforbruget på sin Cork-fabrik i Irland. Installation af Rosemount® trådløse flow- og tryktransmittere på to nye lagertanke har givet mulighed for bedre at forstå vandforbruget i hele anlægget, for at prøve den trådløse teknologi og at skabe et netværk for at omkostningseffektivt tilføje nye procesinstrumenter i fremtiden.

Trådløse tryk- og flowtransmittere

"GlaxoSmithKline søger løbende at forbedre plantens ydeevne ved at øge antallet af målte parametre," forklarede Emmett Martin, Site Services & Automation Manager, GlaxoSmithKline. "Vand er en betydelig overhead for anlægget, så det er vigtigt, at vi overvåger strømningshastighederne for at styre forbruget og for at hjælpe med at identificere enhver brugstendens."

Cork-stedet er et strategisk produktionsanlæg, der producerer en række bulkaktive ingredienser til brug ved formulering af receptpligtige lægemidler. Den eksisterende vandlagringsanlæg var for lille og havde ingen måleinstrumenter på plads. To nye lagertanke blev installeret sammen med en ny rørinstallation. Tankene er placeret omkring 300 meter fra hovedkontrolrummet, og der var ikke eksisterende kabelføring på plads. En kablet installation ville kræve, at nye strøm- og datakabler blev begravet i grøfter. Ved at vedtage en trådløs løsning blev disse betydelige omkostninger undgået.

Ti Smart Wireless-enheder blev installeret, herunder seks Rosemount-tryktransmittere, to Rosemount-flowtransmittere og to Rosemount-niveau-sendere. Smart Wireless-teknologien integreres problemfrit med det eksisterende automatiseringsudstyr. Strømdata overføres hver 30 sekunder og tryk og niveau data hver 300 sekunder til en Smart Wireless Gateway, der er strategisk placeret på kontrolrummet. Dette tilsluttes ved hjælp af en seriel forbindelse til det eksisterende DeltaV ™ digitale automatiseringssystem, som styrer planteværktøjerne. Herfra sendes flow- og trykmålinger til en datalogiker og er til rådighed for at plante operatører til regelmæssig overvågning og rapportering.

De nye data, der er opnået, har gjort det muligt for GlaxoSmithKline at tydeligt identificere vandforbruget til forskellige områder af anlægget, hvilket giver en langt bedre forståelse af omkostningerne. GlaxoSmithKline er nu i stand til at identificere ændringer.

Den nye trådløse infrastruktur gør det meget nemt og omkostningseffektivt at tilføje yderligere måleenheder uden behov for ny kabling. GlaxoSmithKline ser allerede på at installere en trådløs enhed, der vil blive tilføjet til det eksisterende netværk.

"Vi betragter installationen af ​​trådløs meget som en to-trins proces," forklarede Martin. "Det første skridt er at etablere et trådløst netværk og lade det vise sig over en periode. Det næste skridt er at udvide netværket og bruge trådløst, når det er mere omkostningseffektivt end et kablet alternativ. "

"Vi er mere end tilfredse med løsningen, som viser sig at være pålidelig uden signal tab," opsummerede Martin. "Baseret på en vellykket gennemførelse, er vi måske på et tidspunkt i fremtiden måske på vej mod en plante uden ledninger."

Smart Wireless er en udvidelse af PlantWeb ™ digital arkitektur, der tilbyder løsninger til field instrumentation og plantedrift. Udover de produkter, der er installeret på GlaxoSmithKline, omfatter andre trådløse produkter Fisher®-positionsmonitorer, Rosemount Analytical-enheder og Machinery Health ™ Management-sendere og indfødte trådløse grænseflader til AMS Suite's intelligente vedligeholdelsessoftware og Ovation ™ digitale automatiseringssystemer og SmartStart®-tjenester.

For mere information om Smart Wireless, besøg www.EmersonProcess.co.uk/SmartWireless, og for videoer gå til www.EmersonSmartWireless.com/Videos

E-mail: [Email protected] Web: www.EmersonProcess.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.