← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Emersons PlantWeb ARKITEKTUR HJÆLPER Tank Storage TERMINAL I SVERIGE MEET nyeste sikkerhedskrav

FH Tank Storage

Rosemount ® transmittere, plante-dækkende Smart Trådløst netværk og DeltaV ™ automation system bruges til at automatisere overvågning tanken opbevaring niveau.

FH Tank Storage AB anvender Emerson Process Managements Rosemount ® trådløse niveau og tryktransmittere til at yde overspill beskyttelse på sit Kalmar opbevaring terminalen på Sveriges østkyst. Selskabet har installeret en plante-dækkende Smart Wireless-netværk, DeltaV ™ digital automation system, og AMS Suite forebyggende vedligeholdelse software til at automatisere overvågning tanken opbevaring niveau. Dette gør det muligt FH Tank Storage at opfylde de nyeste miljø-og sikkerhedskrav, samt forbedre effektiviteten, nøjagtigheden og pålideligheden af ​​niveau overvågning og sikkerhed for Terminalens personale.

Emersons Smart Wireless-netværk har gjort det muligt måledata der skal behandles uden behov for at installere nye kabler, en besparelse på mellem € 50,000 til € 100,000. Nye kabler vil kræve omfattende forarbejde, som ville forstyrre driften og brændstof tankskib trafik omkring webstedet.

Rosemount sendere er indsat på lagertanke og overføre måledata til Emersons DeltaV system installeret i de vigtigste kontrolrum. AMS Suite hjælper operatørerne overvåge sundheden for både trådløse netværk og de enkelte sendere, og forbedrer effektiviteten af ​​vedligeholdelse personale ved at identificere eventuelle fejl og reducere antallet af ture i området.

"Emersons Rosemount niveau, tryk og temperatur transmittere, og den trådløse Smart-netværk, har gjort det muligt for os at gennemføre en omkostningseffektiv automatiseret målesystem," siger Lars Ferm, Site Manager, FH Tank Storage. "De har også forbedret overvågning af tankniveauer og har givet en fuldt godkendt overspill beskyttelse løsning."

FH Tank Storage terminal har en kapacitet på ca 13,000m3. De 68 tanke, varierer i størrelse fra 10m3 op til 2100m3, der bruges til at gemme opløsningsmidler, benzin og en række kemikalier. Stadig stramme miljøregler krævede overspill beskyttelse, der skal føjes til alle eksisterende tanke, med nye kontakter er nødvendig for at udløse en alarm, bør niveauet stige over forudindstillede niveauer.

Tidligere blev niveaumåling i tanke udføres manuelt. Dette krævede operatørerne til at klatre til toppen af ​​kampvogne i krævende vinterforhold, sætte dem i risiko for skade. De månedlige checks tog en hel dag og involverede brug af dyppe reb, beregne mængder, og opdatering af et hvidt bord i de vigtigste kontrolrum. Selv om en stiv sæt procedurer var på plads for at sikre nøjagtigheden og pålideligheden af ​​målinger FH Tank Storage ønskede at automatisere disse målinger for at reducere risikoen og fjerne eventuelle menneskelige fejl, når du optager, beregne og notering tankniveauer.

Emerson foreslog gennemførelse af en kontinuerlig automatiseret måling løsning ved hjælp af PlantWeb ™ digital arkitektur og Smart Trådløs teknologi til at transmittere nøjagtige og up to date tanken niveau målinger, der også kan bruges til at give overspill beskyttelse. Rosemount enheder indsat på 29 tanke overføre data niveau og temperatur tilbage til de nyeste versioner af DeltaV systemet og AMS Suite-software er installeret i de vigtigste kontrolrum. En stor skærm giver operatørerne med visualisering af alle de tanke, tank niveauer og eventuelle højt niveau alarmer eller instrumentering fiaskoer. Løsningen blev forelagt for og godkendt af Länsstyrelsen, den svenske lokale miljø og sikkerhed myndighed.

FH Tank Storage ønskede at minimere de forskellige typer af installerede enheder for at muliggøre lettere vedligeholdelse og reduceret lagerbeholdning. Til de mindre tanke installerede FH Tank Storage Emerson's Rosemount 3051S trådløse DP-tryktransmittere. Trykmåling af væskens masse og mediernes densitet bruges til at udlede niveau. Enhederne sender data hvert minut.

En række af de større tanke har svævende tag, hvilket gør det mere vanskeligt at installere DP tryktransmittere, så Emersons Rosemount 5402 ikke kontakte radar niveau sendere er blevet indsat på den større tanke. Emersons Smart Wireless THUM ™ adaptere er forbundet til hver af radarudstyr til at overføre data via det trådløse netværk. Rosemount 5402 blev valgt, fordi det er velegnet til næsten alle tankstørrelser, er upåvirket af flydetage, og er velegnet til en bred vifte af væsker og gasser. Målenøjagtighed er ikke påvirket af snavset eller ætsende væsker eller flydende egenskaber, såsom massefylde og viskositet.

"The Smart Trådløst netværk var relativt enkel at installere og både netværket og senderne har været særdeles pålidelige, da de blev installeret," forklarede Ferm. "Vi forventer at fortsætte med at implementere enheder trådløse niveau i den nærmeste fremtid, da vi ikke ser nogen grund til eller til gavn for brug af kabler."

Der har ikke været overfyldning alarmer på stedet hidtil, og den historiske oplysninger fra de radarmålinger har muliggjort hurtige og præcise svar på kundehenvendelser. Baseret på denne succes, har FH Tank Storage placeret en yderligere ordre på Rosemount radar niveau sendere og Thum adaptere til at automatisere 15 flere tanke. Desuden er 5 tanke ved at blive bygget på terminalen og Rosemount radarudstyr forventes at give det niveau målinger og overspill beskyttelse.

E-mail: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.eu

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.