← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

EMERSONS CORIOLIS FLOWMETERS LEVERER AKKURAT MASS-FLOW-MÅLING TIL CRYOSTAR LNG-BRÆNDSTOFFESPENSERE

Micro Motion flowmetre

Micro Motion® Coriolis flowmetre har europæiske, asiatiske, australske og amerikanske godkendelser af kryogene væsker i forældremyndighedsansøgninger

Micro Motion® Coriolis flowmetre fra Emerson Process Management bruges af Cryostar i dens brændstofdispensere til køretøjer med flydende naturgas (LNG). Cryostar, en førende udbyder af avancerede teknologier til LNG-applikationer, valgte Micro Motion flowmetre ikke kun for deres iboende nøjagtighed, men også fordi regulerende organisationer i Europa, Asien, Australien og USA har godkendt målerne til måling af kryogene væsker i overførselsanvendelser .

”Da vi designede vores brændstofdispensere, så vi på forskellige målingsteknologier og flere potentielle leverandører,” sagde Philippe Fauvel fra Cryostar. "Emerson's Micro Motion Coriolis flowmeters har alle de godkendelser, vi har brug for til vores voksende markeder, samt leverer de nøjagtige og pålidelige data, som denne finanspolitiske anvendelse kræver."

Cryostar-dispenseren, som har en nøjagtighed på 99.5 procent, er godkendt af de relevante vægt- og måleafdelinger i mange verdensområder til den passende standard. Disse inkluderer MID (Europe) og Nederlands Meet Instituut (NMI) for Australien og Asien. Cryostar søger også godkendelse af National Type Evaluation Program (NTEP) for Nordamerika.

”Dette projekt har i høj grad været en fælles udvikling med Emerson,” fortsatte Fauvel. "Emerson hjalp med at få MID-godkendelse, og vi brugte deres værdifulde LNG-viden og erfaring til at opnå det bedst mulige design - hvilket gjorde vores dispensere til de mest nøjagtige og pålidelige på markedet."

MID-certificering betyder, at når Emerson's kompakte flowmetre bruges som en komponent i et komplet målesystem, såsom Cryostar brændstofdispenser, er det ikke nødvendigt for dispenserproducenten at typetest og certificere enhederne - hvilket sparer både tid og penge.

Cryostar-dispenseren bruger et Micro Motion ELITE® CMF100 flowmåler til at bestemme massestrømmen, hvilket eliminerer den separate væsketæthedskompensation, der kræves af traditionelle volumetriske teknologier. Dette reducerer omkostninger og måleusikkerhed, mens installationen forenkles. Derudover kræver Micro Motion-målere ikke lige rørkørsler eller flowkonditioneringsanordninger, hvilket muliggør kompakte og effektive glidebaserede doseringsdesign.

Micro Motion målere er ideelt egnede til kryogene applikationer til dosering af LNG-brændstof til motorkøretøjer. De har ingen bevægelige dele, hvilket gør det muligt for målerne at give forbedret systempålidelighed og øget tilgængelighed af anlægget. Brug af Micro Motion Coriolis-målere til LNG-dispensering giver operatørerne nøjagtige, realtids-in-line måledata, mens de overholder ATEX sikkerhedsbegrænsninger.

"Emerson's komplette sortiment af Coriolis-måleinstrumenter har MID-godkendelse til LNG-applikationer," sagde Denis Henrot, vicepræsident for Emerson's Micro Motion-linje i Europa. "Dette gør vores meget nøjagtige Coriolis flowmetre ideelt egnet til applikationer med lavt flow, såsom i brændstofdispensere, ud over etablerede applikationer med høj flow i rørledninger, tankskibe og opbevaringssystemer."

For mere information se: www.EmersonProcess.com / mikrobevægelse

E-mail: [Email protected]

Web: www.EmersonProcess.eu

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via