← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Emersons Coriolis FLOWMETERS give præcis massestrømsanalyse MÅLING FOR CRYOSTAR LNG benzinstandere

Micro Motion flowmålere

Micro Motion ® Coriolis flowmålere har europæiske, asiatiske, australske og amerikanske godkendelser til kryogene væsker i forældremyndighed overfører programmer

Micro Motion ® Coriolis flowmålere fra Emerson Process Management bliver brugt af Cryostar i sine brændstofstandere til flydende naturgas (LNG)-drevne køretøjer. Cryostar, en førende leverandør af avancerede teknologier for LNG-applikationer, valgte Micro Motion flowmålere ikke kun for deres iboende nøjagtighed, men også fordi regulatoriske organisationer i Europa, Asien, Australien og USA har godkendt målere til måling af kryogene væsker i forældremyndighed overfører programmer .

"Da vi var designe vores brændstofstandere, vi kiggede på forskellige måleteknologi og flere potentielle leverandører," siger Philippe Fauvel af Cryostar. "Emersons Micro Motion Coriolis flowmålere har alle de godkendelser, vi har brug for vores voksende markeder, samt give de nøjagtige og pålidelige data, som den finanspolitiske applikationskravene".

Den Cryostar dispenser, som har en 99.5 procent nøjagtighed, er blevet godkendt af de relevante Mål og Vægt afdelinger i mange af verdens områder til den relevante standard. Disse omfatter MID (Europa) og Nederlands Mød Instituut (NMI) for Australien og Asien. Cryostar søger også National Type Evaluation Program (NTEP) godkendelse til Nordamerika.

"Dette projekt har været meget en fælles udvikling med Emerson," fortsatte Fauvel. "Emerson hjalp med at få MID godkendelse, og vi brugte deres værdifulde LNG viden og erfaring for at opnå den bedst mulige design -. Gøre vores dispensere blandt de mest præcise og pålidelige på markedet"

MID-certificering betyder, at når Emersons kompakte flowmålere anvendes som en komponent i et komplet målesystem, som Cryostar benzinstanderen, er det ikke nødvendigt for dispenseren producenten til at skrive test og certificere enheder - det sparer både tid og penge.

Den Cryostar dispenser bruger en Micro Motion ELITE ® CMF100 flowmåleren til at bestemme massestrøm, hvilket eliminerer separate væskevægtfylde kompensation kræves af traditionelle volumetriske teknologier. Dette reducerer omkostningerne og måleusikkerhed samtidig forenkle installation. Desuden behøver Micro Motion målere ikke kræver lige rørledninger eller flow condition-enheder, så kompakt og effektiv skid-baserede målesystemer designs.

Micro Motion meter er velegnet til kryogene anvendelser til dispensering LNG brændstof til motorkøretøjer. De har ingen bevægelige dele, der gør det muligt målerne til at levere forbedret system pålidelighed og øgede plante tilgængelighed. Brug Micro Motion Coriolis målere for LNG dispensering giver operatører med præcise, real-time, i-line måling af data, mens møde begrænsningerne for ATEX sikkerhed.

"Emersons hele spektret af Coriolis måleinstrumenter har MID godkendelse for LNG-applikationer," siger Denis Henrot, Vice President for Emersons Micro Motion linje i Europa. "Det gør vores meget præcise Coriolis flowmålere velegnet til lavt flow systemer såsom brændstofpåfyldning dispensere, foruden etablerede applikationer højt flow i rørledninger, tankskibe og lagersystemer."

For mere information se: www.EmersonProcess.com / mikrobevægelse

E-mail: [Email protected]

Web: www.EmersonProcess.eu

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.