← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

EMERSON'S CORIOLIS FLOWMETERS leverer præcis massestrømmåling til CRYOSTAR LNG BRANDDISPENSERE

Micro Motion flowmetere

Micro Motion® Coriolis flowmåler har europæiske, asiatiske, australske og amerikanske godkendelser til kryogene væsker i overførselsansøgninger

Micro Motion® Coriolis flowmetre fra Emerson Process Management bruges af Cryostar i sine brændstofdispensere til flydende naturgas (LNG) -køretøjer. Cryostar, en førende udbyder af avancerede teknologier til LNG-applikationer, valgte Micro Motion-flowmålere ikke kun for deres iboende nøjagtighed, men også fordi regulerende organisationer i Europa, Asien, Australien og USA har godkendt målerne til måling af kryogene væsker i overførselsansøgninger .

"Da vi designede vores brændstofdispensere, så vi på forskellige måle teknologier og flere potentielle leverandører," sagde Philippe Fauvel fra Cryostar. "Emerson's Micro Motion Coriolis flowmåler har alle de godkendelser, vi har brug for til vores voksende markeder, samt at levere de nøjagtige og pålidelige data, som denne skatteansøgning kræver."

Cryostar-dispenseren, som har en 99.5-nøjagtighed, er blevet godkendt af de relevante afdelinger af vægt og foranstaltninger på mange verdensområder til den relevante standard. Disse omfatter MID (Europe) og Nederlands Meet Instituut (NMI) for Australien og Asien. Cryostar søger også National Type Evaluation Program (NTEP) godkendelse for Nordamerika.

"Dette projekt har været en meget fælles udvikling med Emerson," fortsatte Fauvel. "Emerson hjalp med at opnå MID godkendelse, og vi brugte deres værdifulde LNG viden og erfaring for at opnå det bedst mulige design - hvilket gør vores dispensere blandt de mest præcise og pålidelige på markedet."

MID-certificering betyder, at når Emerson's kompakte flowmåler anvendes som en komponent i et komplet målesystem, som f.eks. Cryostar-brændstofdispenseren, er det ikke nødvendigt, at dispenseren fremstiller test og certificerer enhederne, hvilket sparer både tid og penge.

Cryostar-dispenseren anvender en Micro Motion ELITE® CMF100 flowmåler til bestemmelse af massestrøm, hvilket eliminerer den separate fluidtæthedskompensation, der kræves af traditionelle volumetriske teknologier. Dette reducerer omkostninger og måleusikkerhed, samtidig med at installationen forenkles. Derudover kræver mikrobevægelsesmålere ikke lige rørledninger eller flowbehandlingsanordninger, hvilket muliggør kompakte og effektive slidstyrede målingsdesigner.

Micro Motion meter er velegnet til kryogene anvendelser til dispensering LNG brændstof til motorkøretøjer. De har ingen bevægelige dele, der gør det muligt målerne til at levere forbedret system pålidelighed og øgede plante tilgængelighed. Brug Micro Motion Coriolis målere for LNG dispensering giver operatører med præcise, real-time, i-line måling af data, mens møde begrænsningerne for ATEX sikkerhed.

"Emerson's komplette sortiment af Coriolis måleinstrumenter har MID godkendelse til LNG-applikationer," siger Denis Henrot, Vice President for Emerson's Micro Motion linje i Europa. "Dette gør vores yderst nøjagtige Coriolis flowmålinger ideel til lavflydende applikationer, som f.eks. I brændstofdispensere, ud over etablerede højflowapplikationer i rørledninger, tankskibe og opbevaringssystemer."

For mere information se: www.EmersonProcess.com / mikrobevægelse

E-mail: [Email protected]

Web: www.EmersonProcess.eu

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.