← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Emersons CORIOLIS FLOWMETERS HJÆLP BEARCAT PUMPS møde udfordringerne i METERING gummierede ASPHALT

Micro Motion ELITE

Micro Motion ® høj temperatur ELITE ® Coriolis flowmålere sætte præcise og pålidelige målinger af ekstremt slibende høj temperatur, høj viskositet væske

Bearcat Pumper i Phoenix, Arizona, er ved hjælp af Micro Motion ELITE ® høj temperatur Coriolis massegennemstrømningsmålere fra Emerson Process Management som en del af sine målesystemer til gummibelagt asfalt, en ekstremt slibende, høj temperatur og høj viskositet væske. Micro Motion målere sætte præcise og pålidelige målinger af den vanskelige at håndtere væske.

"Pumping gummieret asfalt er et meget udfordrende program, der kombinerer varme, tryk og et slibende materiale," siger Kevin T. Hill, præsident, BearCat Pumps. "Vores erfaringer med andre teknologier har bekræftet Micro Motion høj temperatur Coriolis målere som det bedste valg, da de konsekvent levere de nøjagtige aflæsninger vores kunder efterspørger."

Der er to faser i gummibelagte asfalt produktion proces, hvor materialet er blandet, og derefter blandet. Målenøjagtighed er afgørende for at sikre de korrekte blandingsforhold opretholdes. BearCat tidligere anvendte mekaniske tandhjulspumper for flowmåling, men slibende asfalt forårsaget slid i de pumper, der er tilladt målenøjagtighed at drive.

Virksomheden løst dette problem ved at inkorporere en Micro Motion høj temperatur Coriolis måler i sine målesystemer, som også omfatter en pumpe og en lettelse eller bypass-ventil. Ved opstart, er varme og tryk påføres sikkerhedsventil og sensoren giver asfalten at cirkulere. Sensoren for Coriolis måleren er opvarmet ved hjælp af varme-dobbeltvægget overflader, der er forbundet til det eksisterende varmekreds og hele sensoren derefter omviklet med en isolerende dæksel.

Udviklet til barske miljøer, Micro Motion måleren er egnet til procestemperaturer op til 350ºC. Dens senderen kan monteres på afstand for at beskytte det fra varmen, og sensoren kan installeres hvor som helst uden strøm konditionering eller lige rørstykke påkrævet. Med ingen bevægelige dele, Micro Motion flowmåleren kræver ingen vedligeholdelse eller reparation.

For at sikre nøjagtige målinger er vedligeholdt, Micro Motion ELITE seriens egenskaber meter verifikation in-line. Denne funktion gør det muligt BEARCAT kunder at kontrollere Målekorset og elektronik mod originale fabriksindstillinger, mens måleren er på linje, og processen er flydende,

Disse funktioner gør Micro Motion ELITE høj temperatur Coriolis målere specielt velegnet til de barske driftsmiljøer forbundet med pumpe asfalt. Andre anvendelsesområder omfatter højtemperaturprocesser såsom håndtering af svær råolie, bitumen, monomerer, polymerer, voks og madolier, der er vanskelige at styre og holde under en indstillet temperatur grænse.

E-mail: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.eu

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.