← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

EMERSON'S CORIOLIS FLOWMETERS HJÆLPER HJÆLPPUMPER OPFYLLER UDFORDRINGERNE AF METERING RUBBERISED ASPHALT

Micro Motion ELITE

Micro Motion® høj temperatur ELITE® Coriolis flowmåler muliggør nøjagtig og pålidelig måling af ekstremt slibende høj temperatur, høj viskositetsvæske

BearCat Pumps fra Phoenix, Arizona bruger Micro Motion ELITE® høj temperatur Coriolis massestrømningsmåle fra Emerson Process Management som en del af sine målesystemer til gummiformet asfalt, en ekstremt slibende, høj temperatur og høj viskositetsvæske. Micro Motion-målere muliggør nøjagtig og pålidelig måling af det vanskelige håndtag.

"Pumpegummieret asfalt er en meget udfordrende applikation, der kombinerer varme, tryk og slibemateriale," sagde Kevin T. Hill, formand, BearCat Pumps. "Vores erfaringer med andre teknologier har bekræftet Micro Motion høj temperatur Coriolis meter som det bedste valg, da de konsekvent leverer de nøjagtige målinger vores kunder efterspørger."

Der er to trin i den gummierede asfaltproduktionsproces, hvor materialet blandes og blandes derefter. Målingsnøjagtighed er kritisk for at sikre, at de korrekte blandingsforhold opretholdes. BearCat har tidligere brugt mekaniske gearpumper til flowmåling, men den slibende asfalt forårsagede slitage i pumperne, hvilket gjorde det muligt at måle nøjagtigheden i drift.

Virksomheden løste dette problem ved at inkorporere en Micro Motion høj temperatur Coriolis måler i sine målesystemer, som også omfatter en pumpe og en relief eller bypass ventil. Ved opstart påføres varme og tryk på reliefventilen og sensoren, der giver asfalten mulighed for at cirkulere. Sensoren til Coriolis-måleren opvarmes ved hjælp af varmehætteflader, der er forbundet med det eksisterende varmekreds, og den komplette sensor pakkes derefter med et isoleringsdæksel.

Udviklet til barske miljøer, Micro Motion måleren er egnet til procestemperaturer op til 350ºC. Dens senderen kan monteres på afstand for at beskytte det fra varmen, og sensoren kan installeres hvor som helst uden strøm konditionering eller lige rørstykke påkrævet. Med ingen bevægelige dele, Micro Motion flowmåleren kræver ingen vedligeholdelse eller reparation.

For at sikre nøjagtige målinger opretholdes, indeholder Micro Motion ELITE-sortimentet in-line meter-verifikation. Denne mulighed gør det muligt for BearCats kunder at kontrollere sensorrørene og elektronikken mod de oprindelige fabriksindstillinger, mens måleren er på linie og processen strømmer,

Disse funktioner gør Micro Motion ELITE høj temperatur Coriolis-målere specielt velegnede til de hårde driftsmiljøer, der er forbundet med pumpning af asfalt. Andre anvendelser omfatter processer med høj temperatur, såsom håndtering af tunge rå-, bitumen-, monomerer-, polymer-, voks- og madolie, som er vanskelige at kontrollere og holder under en fastsat temperaturgrænse.

E-mail: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.eu

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.