← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Emerson til at levere kritiske teknologier til ny olieterminal i det sydlige Irak

Metering systemer vil hjælpe med at sikre nøjagtig bogføring som olie lastet på tankskibe til eksport

Irak's South Oil Company har tildelt Emerson Process Management en kontrakt om at levere råoliemålingssystemer og beslægtede teknologier til den nye Al-Basra olieterminal, der nu er under opførelse i den Persiske Golf.

Den nye terminal, der omfatter både land- og offshoreanlæg, vil øge Iraks olieeksportkapacitet med 2.7 millioner tønder om dagen. Den ekstra kapacitet vil give Irak øget adgang til globale markeder, da den udvider produktionen fra sine sydlige oliefelter.

Emerson's Daniel®-målesystemer måler mængden af ​​olie, da forældremyndigheden overføres fra producenter til afskibere gennem Al-Basra-terminalen. Systemerne kombinerer innovativ ultralydsmåleteknologi med diagnostisk software, som kan registrere potentielle problemer, før de påvirker nøjagtigheden.

"Vi var imponerede over Emersons evne til at levere den nøjagtige, pålidelige måling, som brugere af Al-Basra Oil Terminal vil forvente," sagde Oday Nadir Abdul Kareem Al-Quoraishi, South Oil Company's projektleder. "Emerson-teamets erhvervserfaring, deres målekompetence og deres dokumenterede evne til at imødekomme kundernes behov i Mellemøsten gjorde Emerson til det logiske valg for dette komplekse projekt."

Daniel-målesystemerne vil indgå i en integreret løsning, der også omfatter Emerson's Rosemount®, Micro Motion®, Roxar og Daniel måleinstrumenter; EIM ventil aktuatorer; Daniel meter-verifikationsteknologi; og DanPac ™ måle- og styresystemer med Daniel flow computere og DeltaV ™ controllere og software. Ingeniørarbejde er allerede i gang, med projektafslutning forventet i 2013.

"Disse målesystemer vil i virkeligheden tjene som et" kasseapparat ", der giver en nøjagtig regnskabsføring af den olie, der skifter hænder gennem Al-Basra Oil Terminal," siger Steve Sonnenberg, formand, Emerson Process Management. "Vi er glade for at blive valgt til en så vigtig rolle i terminalens succes og velkommen denne mulighed for at udvide vores deltagelse i væksten i Iraks økonomi."
Daniel Måling og kontrol, Logie Court, Stirling University Innovation Park, Stirling, FK9 4NF, Skotland

Tel: + 44 (0) 1786 433400
E-mail: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.com / Daniel

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.