← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Alger vækst med Clamp-on flowkontakter

Micronics, Clamp-on Flow switche, Micronics DFS-ll

Micronics Clamp-on flowkontakter yde omkostningseffektive løsning til at fjerne algevækst problem på flow overvågning af vaske-vand-flow ved Wessex Water

Der var et problem på Wessex Water, en regional vand-og spildevandsbehandling selskab i den sydvestlige del af England. Flowsensorerne blive anvendt til bekræftelse af vaske-vandgennemstrømningen til anlæg og udstyr blev fundet at være voksende alger. Det termiske spredningsforhold flow switch og vask-vand i systemer, der anvendes enten slutspildevand fra planten eller delvist behandlet vand fra et andet punkt i behandlingsprocessen. Vandindholdet plus temperaturstigning på proben blev producere en fødevare-rige og varmt sted til formering af alger. Det påvirkede termiske spredningsforhold fra proben til det punkt, hvor proberne ikke længere detekteres flow. Fjernelse fra rørledningen ville traditionelt indebærer isolation og afledning af vand til at vaske linjer.

Trant Byggeri, der forpligter Civil Mekaniske og elektriske projekter for større britiske og udenlandske vandværker blev kaldt i. De identificerede, at en ikke-påtrængende, omkostningseffektiv og enkel at betjene sensor, der ikke ville være omfattet af begroning var påkrævet. Forskellige alternativer blev overvejet indtil Dave Rich af Trant Byggeri opdagede Micronics DFS-ll Doppler Flow Switch og aftalt med kunden til retssagen én enhed for rørledninger, der spænder fra 32mm til 300mm, afhængig af hastigheden af ​​strømmen gennem røret-arbejde.

DFS-II er designet til "snavsede" væsker. Sensoren er ikke-invasiv, der arbejder ved at indsprøjte højfrekvent lyd gennem rørvæggen ind i den flydende væske. Akustiske impulser afspejles kontinuerligt tilbage til sensoren, og DFS-II måler et frekvensskift for at beregne strømningshastighed. Det styrer strømmen uden trykfald, ingen sensorfouling og minimal vedligeholdelse. Installation tager kun et par minutter, fordi der ikke er behov for at skære i rør, hvilket resulterer i en stor besparelse i tid og planteafbrydelser.

Forsøget var en succes og Wessex Water er nu ved hjælp af Micronics flow skifte til de fleste applikationer, herunder ikke kun vaske-vand, men pumpe udledning overvågning, hvor nogle kontraventiler havde vist sig at være upålidelige.

Dave Rich is pleased with his choice. “Jeg ville helt klart anbefale brugen af ​​DFS-II. Målet i dette projekt var at fjerne alger i en omkostningseffektiv, rettidigt. Micronics DFS II opfyldte denne målsætning samt tilbyde betydelige andre fordele."

For yderligere oplysninger om dette projekt eller Micronics rækkevidde call Micronics på + 44 (0) 1628 810456, eller besøg www.micronicsflowmeters.com.

Micronics Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.