← Tilbage til Pumper kategori

EDWARDS vinder ordre til kemiske tørpumpesystemer i Kina

støvsuger udstyr

Edwards, en global leder af vakuumudstyr, har vundet en ordre på over £ 190K til at levere sine pålidelige og robuste kemiske tørvakuumpumpeanlæg til klæbemidlet Bostik. Den kemiske industri er under pres for at reducere omkostningerne og være mere miljøvenlige, og ved at bruge Edwards 'system, vil Bostik kunne foretage driftsomkostningsbesparelser samtidig med at processen optimeres og dens carbon footprint reduceres.

Bostik krævede et pålideligt vakuumsystem til en ny proces på sin klæbemiddelfabrik i Changshu, Jiangsu-provinsen, Kina, og vendte sig til Edwards til støtte. Virksomheden var bekendt med Edwards og dets højtydende vakuumudstyr, der bestilte to tørpumpesystemer i 2010, og efter en dybtgående konkurrenceevaluering valgte Edwards 'vakuumsystem, fordi det giver en robust teknisk løsning, som kan modstå de hårde processer. Edwards fremragende tekniske support og specialapplikationer kendskab til processen var også nøglen til at sikre aftalen.

Tørpumpens systemer omfatter HV3000, HV8000 og CDX1000 vakuumpumper og har mange fordele i forhold til alternative "våde" teknologier, såsom dampudstødere. De har lav energiforbrug og nytteomkostninger, ingen forurening af processtrømmen eller kølevand og ingen udledning af spildevand. Som et resultat gør de det muligt for brugerne at minimere deres miljøpåvirkning.

"Dette er en spændende sejr til Edwards og videre etablerer vores ry som kemiske vakuumeksperter i Kina," siger Liam Crimmins, regional salgschef, Asien på Edwards. "På Edwards har vi omfattende applikationskendskab i kemikaliesektoren og anbefaler mekaniske pumper som et bæredygtigt alternativ, så kunderne kan foretage betydelige omkostningsbesparelser og reducere miljøbelastningen. Det glæder mig, at Bostik anerkender fordelene ved at installere tørpumpesystemer kombineret med vores tekniske ekspertise og har kontaktet os igen for at få hjælp. "

For mere information kontakt Edwards Ltd, Crawley, West Sussex.
Tlf: 01293 528844 E-mail: [Email protected]
Web: www.edwardsvacuum.com.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.