← Tilbage til Pumper kategori

EDWARDS 'PUMPER, DER SKAL ANVENDES I CERN ACCELERATOR UPGRADES

Edwards Group, tørre rullepumper, 30 XDS35i

Edwards Group Limited (NASDAQ: EVAC), en førende producent af sofistikerede vakuumprodukter og reduktionssystemer og en førende leverandør af relaterede værditilvækstydelser, vil levere 35 nye XDS tørre rullepumper til CERN, European Organization for Nuclear Research, baseret på på den franco-schweiziske grænse nær Genève.

CERN har bestilt 30 XDS35i tørre rullepumper og 5 XDS10 tørre rullepumper. Nogle af disse pumper skal erstatte en eksisterende installation af tidligere generation Edwards 'rullepumper; Denne opgradering til den nyere generation af rullepumper finder sted under CERNs planlagte forlængede nedlukning, (2013-2014). CERNs Linear Accelerator 4 (Linac 4) testbænk har allerede installeret de nye XDS pumper. Linac 4 er 80 meter lang og ligger 12 meter under jorden; konstruktionen er næsten komplet, og bjælker vil begynde at blive produceret i 2014. Den fulde forbindelse til LHC-injektorkæden forventes i 2017. Dette vil fordoble LHC stråle lysstyrke, og er det første skridt i projektet for at øge stor Hadron Collider lysstyrke i løbet af det næste årti.

Edwards 'XDS-sortiment indeholder en unik tørpumpe-rullemekanisme, som giver en robust og ren pumpeløsning. XDS tilbyder et helt oliefri vakuum og er hermetisk forseglet; levealderen er væsentligt forlænget, hvilket reducerer vedligeholdelses- og miljøpåvirkningen. Årlige indgreb (reparationer, arbejde og vedligeholdelse) til Edwards 'XDS10 og XDS35i tørpumper er i gennemsnit tre gange mindre end for olieforseglede pumper. Mindre servicekrav kan udføres in situ, en vigtig fordel for CERN, da deres pumper skal betjenes på stedet. Den høje pålidelighed af XDS-pumperne var en anden fordel for CERN.

"Vi har en lang erfaring med rullepumper produceret af Edwards; deres pålidelighed er i overensstemmelse med vores forventning ", sagde Paolo Chiggiato, vicedirektør for gruppen Vacuum, Surfaces and Coatings hos CERN.

"Edwards stræber efter at levere førende produkter til avanceret forskning, og vi er glade for, at CERN har valgt at bruge Edwards 'rulleteknologi til deres højeste profil eksperimenter," udtalte Russell Coleman, Edwards' markedssektor, FoU.

Edwards er i spidsen for vakuumteknologi til forskning og udvikling og laboratorieapplikationer; Det omfattende sortiment af pumpe teknologier giver exceptionel ydeevne og høj pålidelighed.

For mere information besøg www.edwardsvacuum.com.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.