← Tilbage til Pumper kategori

DID controller, pH Probe og DDA Doseringspumpe giver Lumpfish Hatchery Den rigtige pH Balance

grundfos balance support

Opretholdelse af den korrekte pH-balance ved deres klumpfiskeri er meget vigtigt for Dorset Cleanerfish. Dette specialiserede selskab opdrager disse fisk gennem deres udviklingsstadier, indtil de kan sendes til fiskebedrifter i Skotland for at udføre deres reelle rolle at slippe af med lusene fra laks.

Under opdrætsprocessen er det afgørende, at vandets pH-niveauer er nøjagtige og konsekvente, hvilket betyder at stederne doserings- og overvågningssystemet er nøglen. Efter at webstedet havde oplevet nogle problemer med det eksisterende system, henvendte de sig til Grundfos Pumps, da de vidste, at de havde en produktportefølje, der kunne tilbyde dem den præcisionsløsning, de havde brug for.

Efter konsultation leverede Grundfos dem med en DID-controller, pH-probe og DDA-doseringspumpe fra deres rækkevidde. Den nye opsætning blev efterfølgende installeret, og systemet kører nu lykkeligt effektivt, stabilt og uden problemer.

At få balancen til højre er vigtig i enhver ansøgning, så ved at besøge www.grundfos.co.uk Du kan finde ud af, hvordan en fleksibel tilgang, pumpe ekspertise og en stor produktportefølje sikrer, at din forretning går svømning.

www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.