← Tilbage til Sensors kategori

Afsløring folk med triangulering teknologi - et alternativ til kameraer eller termisk

Afsløring folk, Panasonic, CX-400 serien

Afsløring mennesker og dyr har meget lignende krav tekniske anvendelsesområder. Folk bærer tøj i forskellige farver eller med varierende strukturer, kan dyrene have lange eller korte pels eller fjer, de kan også være snavsede eller våde.

Her triangulering teknologi tilbyder en løsning, der kombinerer et væld af tekniske bedrifter. Triangulering teknologi hjælper til at opdage objekter uafhængigt af farve, materiale og overfladen struktur.

Sensorens sender og modtager er indbygget i ét hus. Det emitterende element sender lys, som vil blive reflekteret diffus på en overflade, og det reflekterede lys vil blive fanget af et modtagelseselement i sensoren. Afhængig af afstanden mellem sensoren og objektet ændrer vinklen på det optagne lys, hvilket igen hjælper sensoren med at bestemme afstanden. Sensoren tænder / slukker i henhold til den målte afstand og ikke i forhold til lysmængden, da dette kan variere afhængigt af farve, udseende eller struktur af objektet, der skal detekteres.

Triangulering teknologi er blevet gennemført af Panasonic i 3 forskellige produktserier. Afhængig af den aktuelle ansøgning, hver serie giver fordele med hensyn til rækkevidde og sensor størrelse. EQ-500 er en multi-purpose sensor med en tasteafstand på op til 2.5 meter. Hvis ansøgningen kræver en kompakt sensor, serien EQ-30 med den dimension af 68 x 40 x 20 mm er den bedste løsning. CX-400 serien er meget god til baggrund undertrykkelse.

For en komplet løsning, kombinere sensorer med andre Panasonic automatisering produkter. For eksempel kan de statistiske oplysninger om kundens flow i detailforretninger eller fastfood kæder indsamlet af sensorerne sendes automatisk med de nøjagtige datoer og tidspunkter via internettet til en central station til analyse; hvilket gør det muligt at tage strategiske beslutninger baseret på fakta.

[Email protected]
www.panasonic-el-works.co.uk

Panasonic Electric Works UK Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.